Διαιτητής ξέσπασε σε κλάματα και συγκλόνισε όλη την Ιταλία - iefimerida.gr

Διαιτητής ξέσπασε σε κλάματα και συγκλόνισε όλη την Ιταλία

Ο Ιταλός διαιτητής Μάρκο Ρίτσι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτες εικόνες στην Ιταλία με τον διαιτητή Μάρκο Ρίτσι που ξέσπασε σε κλάματα...

Στην περίπτωση του Μάρκο Ρίτσι, διαιτητή της τρίτης κατηγορίας ένα προσωπικό του δράμα δεν τον... σταμάτησε από το καθήκον. Με τον ρέφερι να χάνει τον πατέρα του αλλά να δηλώνει «παρών» στο κάλεσμα του αρχιδιαιτητή για να σφυρίξει την αναμέτρηση Φερμάνα-Σουντίρολ.

Πράγματι, ο Ρίτσι έκανε το καθήκον του διευθύνοντας την αναμέτρηση (0-0 το τελικό αποτέλεσμα). Και το έκανε εξαιρετικά, με το φινάλε να τον βρίσκει πάντως να «σπάει» και να λυγίζει.

Με το που σφύριξε για τελευταία φορά, έμεινε στον αγωνιστικό χώρο και ξέσπασε σε κλάματα. Ζητώντας συγγνώμη στους ποδοσφαιριστές και στους παράγοντες των δύο ομάδων για τη στιγμή αδυναμίας του.

Φυσικά, άπαντες έσπευσαν να δείξουν την αλληλεγγύη τους προς έναν άνθρωπο που υπέφερε. Με τα ιταλικά ΜΜΕ να κάνουν εκτενή αναφορά σε έναν διαιτητή που μπόρεσε να φερθεί 100% ως επαγγελματίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιταλία διαιτητής Ρίτσι κλάματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ