Εμφανίστηκε ο υπερτυχερός που κέρδισε το λαχείο των 656.000.000 δολαρίων - iefimerida.gr

Εμφανίστηκε ο υπερτυχερός που κέρδισε το λαχείο των 656.000.000 δολαρίων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι υπεύθυνοι του λαχείου της πολιτείας του Κάνσας επιβεβαίωσαν ότι εμφανίστηκε ο τυχερός νικητής του θηριώδους τζακ ποτ, ο οποίος προτιμά να μείνει ανώνυμος. Επόμενο σχέδιο του, να βγει στην σύνταξη.

«Θα χρειαστούν μερικές μέρες για να μεταφέρουμε τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του νικητή. Πρόκειται για ένα άτομο» , επιβεβαίωσε ο Ντένις Γουίλσον, διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού λαχείων της πολιτείας του Κάνσας, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε.

Ο νικητής ήταν κάτοχος ενός από τα τρία λαχεία με τον απαραίτητο συνδυασμό αριθμών ώστε να διεκδικήσει μέρος του mega τζακποτ.

Συγκεκριμένα θα βάλει στην τσέπη 157.000.000 δολάρια, ενώ ήδη έχει ανακοινώσει πως σκοπεύει άμεσα να βγει στην σύνταξη.

Το μόνο που μένει πλέον είναι να εμφανιστούν και οι άλλοι δυο τυχεροί από το τζακ ποτ των 656.000.000 δολαρίων, ο ένας από το Ιλινόις και ο άλλος από το Μέρυλαντ.

Αν και είναι δεδομένο πως θα εμφανιστούν φαινόμενα όπως της υπαλλήλου των McDonalds που, νωρίτερα την εβδομάδα, δήλωσε πως αγόρασε το νικητήριο λαχνό και μετά τον έχασε...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ