Ολυμπιακός: «Ζημιά» με Χασάν, τραυματίστηκε με την Εθνική Αιγύπτου - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: «Ζημιά» με Χασάν, τραυματίστηκε με την Εθνική Αιγύπτου

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανησυχία επικρατεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, μετά τον τραυματισμό του Αχμέντ Χασάν στον αγώνα της Αιγύπτου με την Σουαζιλάνδη για τα προκριματικά του Κόπα Αφρικα.

Ο διεθνής άσος των Πειραιωτών πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού και στο 53’ έβγαλε την ασίστ στο 2-0 των Αιγύπτιων, αλλά δέκα λεπτά πριν το τέλος τραυματίστηκε και στο 83’ έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ο υψηλόσωμος επιθετικός μετά την επιστροφή του στην Αθήνα θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του, αλλά και αν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο προσεχές παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, για την 7η αγωνιστική της Super League. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για θλάση.

Για την ιστορία, η Αιγυπτος επικράτησε με 2-0 και πέτυχε την 3η νίκη της στα προκριματικά του Κόπα Αφρικα, φτάνοντας τους 9 βαθμούς. Οι Φαραώ μετά τη σημερινή τους νίκη ισοβαθμούν στην κορυφή του 10ου ομίλου με την Τυνησία, η οποία ωστόσο έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χασάν Ολυμπιακός Αίγυπτος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ