Ελεν Πομπέο: Οι φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν ότι στα 48 της αρνείται να κάνει αισθητικές επεμβάσεις [εικόνες] - iefimerida.gr

Ελεν Πομπέο: Οι φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν ότι στα 48 της αρνείται να κάνει αισθητικές επεμβάσεις [εικόνες]

H Έλεν Πομπέο σε πρόσφατη εμφάνιση της/ φωτογραφία: ap
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρόσφατη εμφάνιση της Έλεν Πομπέο συζητήθηκε, καθώς σε αντίθεση με άλλες κυρίες της ηλικίας της, έχει αφήσει τα σημάδια του χρόνου να φαίνονται στο πρόσωπό της.

Η διάσημη ηθοποιός έχει αγαπηθεί ως Μέρεντιθ Γκρέι , στο δημοφιλές σήριαλ Gray’ s Anatomy! H Έλεν Πομπέο, είναι η ηθοποιός που κατάφερε να μείνει στο σήριαλ για πάρα πολλά χρόνια και να κρατήσει το ενδιαφέρον, για αυτό και είναι ιδιαίτερα καλοπληρωμένη. Μάλιστα, το 2018 οι ετήσιες απολαβές της θα είναι πάνω από 20 εκατομμύρια δολάρια!

Χθες η ηθοποιός βρέθηκε μαζί με άλλους σταρ στο μεγάλο πάρτι του περιοδικού Elle στο Hollywood και η εμφάνισή της σε ροζ αποχρώσεις ήταν ιδιαίτερα κομψή.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε αρκετά «σπασμένη» σε σχέση με τις άλλες κυρίες της ηλικίας της κάτι που δείχνει ότι δεν έχει κάνει καμία αισθητική παρέμβαση στο πρόσωπό της - ακόμα και τις πιο συνηθισμένες που είναι το bottox και τα fillers με υαλουρανικό.

Παρά το τεράστιο εισόδημα της και το επάγγελμά της, το οποίο την αναγκάζει να βρίσκεται καθημερινά μπροστά στο φακό, η ηθοποιός επέλεξε να αφήσει τα σημάδια του χρόνου να φαίνονται στο πρόσωπό της.

Η Έλεν Πομπέο σε πρόσφατη εμφάνιση της/ φωτογραφία: ap
Η ηθοποιός σε εμφάνισή της σε ροζ αποχρώσεις./ φωτογραφία: ap
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελεν Πομπέο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ