Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση στο Α.Τ. Ομονοίας -Αντιεξουσιαστές με μολότοφ στα χέρια δίπλα από πολίτες - iefimerida.gr

Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση στο Α.Τ. Ομονοίας -Αντιεξουσιαστές με μολότοφ στα χέρια δίπλα από πολίτες

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση στο ΑΤ Ομόνοιας -Αντιεξουσιαστές με μολότοφ στα χέρια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος επικρατεί από την επίθεση περίπου 50-60 αντιεξουσιαστών στο ΑΤ Ομονοίας με στόχο αστυνομικούς.

Οι άγνωστοι δράστες πέταξαν πολλές μολότοφ, πέτρες και ξύλα στο κτίριο, σε ένα σταθμευμένο βαν της Αστυνομίας αλλά και στα κρατητήρια.

Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά, δύο υπέστησαν αναπνευστικά προβλήματα και δύο τραυματίστηκαν από θραύσματα τζαμιών. Διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών.

Μάλιστα, ένα αποκαλυπτικό βίντεο δείχνει τους δράστες να κινούνται μαζικά με μολότοφ στα χέρια ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν τις πετάξουν στο βαν της ΕΛΑΣ και εν συνεχεία επιτεθούν στο ΑΤ.

Χαρακτηριστικό στοιχείο από το βίντεο είναι ότι από το σημείο που πέρασαν οι δράστες με μολότοφ στα χέρια και πέτρες, στεκόταν ένας ηλικιωμένος άνδρας (ελάχιστα δευτερόλεπτα νωρίτερα περνούσαν περισσότεροι πολίτες) ο οποίος ήθελε να περάσει απέναντι στο δρόμο. Ωστόσο, μόλις είδε τους δράστες να κινούνται ελάχιστα δίπλα του, αποφάσισε να μην κουνηθεί ούτε... εκατοστό και στάθηκε στο ίδιο σημείο μέχρι να φύγουν όλοι. Εν συνεχεία κινήθηκε γοργά απέναντι στο δρόμου.

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. διέταξε ΕΔΕ για τη επίθεση στο Α.Τ. Ομόνοιας.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ