Συνελήφθη γνωστός ψυχίατρος στο Κολωνάκι για ναρκωτικά- Εφοδος στο ιατρείο του - iefimerida.gr

Συνελήφθη γνωστός ψυχίατρος στο Κολωνάκι για ναρκωτικά- Εφοδος στο ιατρείο του

Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ/ Φωτογραφία: Eurokinissi- ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι γνωστός ψυχίατρος στο Κολωνάκι, ο οποίος εμφανιζόταν συχνά σε τηλεοπτικές εκπομπές και πάνελ.

Σύμφωνα με πληροφορίες εναντίον του ψυχιάτρου έχει ασκηθεί δίωξη για αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών, έκδοση ψευδών ιατρικών βεβαιώσεων και λειτουργία ιατρείου χωρίς άδει..Οι αστυνομικοί έκαναν εφοδο στο ιατρείο του και ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ψυχίατρος, ο οποίος εμφανιζόταν συχνά σε τηλεοπτικές εκπομπές και πάνελ, εξακολουθούσε να λειτουργεί παράνομα το ιατρείο του, παρά την ανάκληση της άδειας λειτουργίας του.

Για την παράνομη λειτουργία του ιατρείου έγινε μήνυση από τον Ιατρικό Σύλλογο της Αθήνας και στη συνέχεια έγινε προκαταρκτική εξέταση από την εισαγγελία.

Στο πλαίσιο αυτό αστυνομικοί έκλεισαν ραντεβού με τον γιατρό ως ασθενείς, με αποτέλεσμα όταν επισκεφτούν το ιατρείο του να διαπιστώσουν ότι πράγματι λειτουργούσε παράνομα. Στξν διάρκεια της εφόδου ανακάλυψαν και τα ναρκωτικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ψυχίατρος Κολωνάκι Σύλληψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ