Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έκανε αγιασμό στο Δικηγορικό Σύλλογο - iefimerida.gr

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έκανε αγιασμό στο Δικηγορικό Σύλλογο

Ο  Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στο ΔΣΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ερμηνεία και η τήρηση των νόμων ωφελεί περισσότερο όταν δείχνουμε αγάπη και κατανόηση, τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, ο οποίος τέλεσε σήμερα αγιασμό στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών για την έναρξη της νέας δικαστικής χρονιάς.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε, για να υπάρχει ωφέλεια στην εφαρμογή των νόμων πρέπει να υπάρχουν καθαρά χέρια και μυαλά. «Μας χρειάζονται οι καλοί και σοφοί νόμοι, αλλά χρειάζεται να έχουμε δικαστές και δικηγόρους που μπορούν να δώσουν και την ανθρώπινη πλευρά, το ανθρώπινο στοιχείο», πρόσθεσε και κάλεσε τα μέλη του ΔΣΑ να ερμηνεύουν τους νόμους με δικαιοσύνη και αγάπη προς τον συνάνθρωπο.

Εκ μέρους του ΔΣΑ, χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρός του, Δημήτριος Βερβεσός.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ τον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας συνόδευαν ο πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Επίσκοπος Θεσπιών Συμεών, ο οποίος τέλεσε την Ακολουθία του αγιασμού και ο κ. Χάρης Κονιδάρης, διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής, ενώ η χορωδία του ΔΣΑ έψαλε τους ύμνους της Ακολουθίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ