Ένας σοβαρά τραυματίας στα επεισόδια της Τρίπολης - Κινδύνευσε η όραση του - iefimerida.gr

Ένας σοβαρά τραυματίας στα επεισόδια της Τρίπολης - Κινδύνευσε η όραση του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βρέθηκε στον λάθος τόπο την λάθος στιγμή. Ένας πολίτης-ο οποίος μάλιστα δεν είχε καμία σχέση με την περιοχή-τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι κατά την διάρκεια των άγριων επεισοδίων που έγιναν στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης την Πέμπτη. Ο άτυχος πολίτης παραλίγο να χάσει την όρασή του.

Ύστερα από πολύωρη χερουργική επέμβαση οι γιατροί απέτρεψαν την απώλεια όρασης καθώς αφαίρεσαν αρκέτα θραύσματα από γυαλί από το τραυματισμένο μάτι

Τα πρωτοφανή επεισόδια που έγιναν κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου την Πέμπτη 5 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης είχαν ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του πολίτη που παρακολουθούσε τη συνεδρίαση από απλό ενδιαφέρον, χωρίς να είναι κάτοικος Μαντινείας.

Ο άνθρωπος αυτός τραυματίστηκε από ρίψη αιχμηρού αντικειμένου, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γυάλινο ποτήρι και τον χτύπησε στο πρόσωπο! Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε αρχικά στο Παναρκαδικό νοσοκομείο και σήμερα κρίθηκε αναγκαία η εσπευσμένη διακομιδή του σε νοσοκομείο της Αθήνας, καθώς κινδυνεύει να χάσει την όραση από το ένα μάτι. Η τραγική ειρωνεία είναι πως ο τραυματίας αντιμετωπίζει ήδη πρόβλημα όρασης στο άλλο μάτι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ