Ο Αποστόλης Τότσικας τρέλανε το Instagram με το Kiki Challenge του [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Αποστόλης Τότσικας τρέλανε το Instagram με το Kiki Challenge του [βίντεο]

Ο Αποστόλης Τότσικας κάνει Kiki Challenge/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να φαίνεται σοβαρός και μετρημένος, αλλά ο Αποστολής Τότσικας δεν άντεξε και χόρεψε κι αυτός το Kiki Challenge.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός βγήκε από το αμάξι του και έκανε όλες τις χορευτικές φιγούρες του τραγουδιού του ράπερ Drake με μία μόνο διαφορά.

Κι αυτό γιατί ο Αποστόλης Τότσικας φαίνεται πως δεν ήθελε να διακινδυνέψει την σωματική του ακεραιότητα και σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους που κάνουν την συγκεκριμένη «πρόκληση» την ώρα που το αυτοκίνητό τους κινείται, ο ηθοποιός προτίμησε να χορέψει σταματημένος.

Το βίντεο έβγαζε η γυναίκα του και φωτογράφος Ρούλα Ρέβη, η οποία όπως ακούγεται στο βάθος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια της.

Πάντως παρά την αλλαγή στην χορογραφία, ο Αποστόλη Τότσικας έγινε γρήγορα viral στο Instagram, συγκεντρώνοντας πάνω από 1.000 likes.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apostolis.Totsikas.Official.FC (@apostolis.totsikas.official.fc) στις 15 Οκτ, 2018 στις 12:53 μμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αποστόλης Τότσικας kiki challenge χορός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ