Συνάντηση Δραγασάκη με τραπεζίτες- Για την ενίσχυση της ρευστότητας - iefimerida.gr

Συνάντηση Δραγασάκη με τραπεζίτες- Για την ενίσχυση της ρευστότητας

Από τη συνάντηση τραπεζιτών με τον Γιάννη Δραγασάκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον απόηχο των μεγάλων απωλειών που κατέγραψαν οι τραπεζικές μετοχές την περασμένη εβδομάδα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννης Δραγασάκης συναντάται με εκπροσώπους των τραπεζών.

Στο επίκεντρο της συνάντησης με στελέχη της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών, προέδρους και διευθύνοντες συμβούλους της Εθνικής, της Alpha Bank, της Eurobank, της Πειραιώς και της τράπεζας Αττικής θα τεθεί η χρηματοδότηση της οικονομίας από τις τράπεζες.

Οπως σχολίασε ο κ. Δραγασάκης στο twitter, όπου ανάρτησε και φωτογραφίες από τη συνάντηση, « η ελληνική οικονομία ανακάμπτει, το τραπεζικό σύστημα σταθεροποιείται & ανακτά την εμπιστοσύνη- Έμφαση στη χρηματοδότηση της ανάπτυξης.»

Η ανάρτηση

Συνάντηση με στελέχη της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Προέδρους & CEOs των @NationalBankGR @Alpha_Bank @Eurobank_Group @Piraeus_Bank & Attica Bank | Η ελληνική οικονομία ανακάμπτει, το τραπεζικό σύστημα σταθεροποιείται & ανακτά την εμπιστοσύνη-Έμφαση στη χρηματοδότηση της ανάπτυξης pic.twitter.com/mtkpXlduLS

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τραπεζίτες Δραγασάκης χρηματοδότηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ