Πήγε περίπατο το σχέδιο «Περσέας» -Μόλις το ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., 70 άτομα επιτέθηκαν στο ΑΤ Ομονοίας

Οι ομάδες των κουκουλοφόρων, όπως φαίνεται, κάνουν πλάκα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την ΕΛ.ΑΣ., αφού την ημέρα που τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.ΑΣ., έκαναν έφοδο στο ΑΤ Ομονοίας.

Το Πρόγραμμα Ελεγχόμενης Ρεαλιστικής, Στοχευμένης, Εμφανούς Αστυνόμευσης «Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.ΑΣ.» παρουσιάστηκε δεν φαίνεται να λειτούργησε, αφού χθες μία ομάδα 70 ατόμων κατάφερε να κινηθεί στο κέντρο της Αθήνας ανεμπόδιστα και να φτάσει στο αστυνομικό κτίριο από τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις.

Χθες το πρωί ξεκίνησε το σχέδιο εμφανούς αστυνόμευσης «Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.ΑΣ.» σε όλη τη χώρα, το οποίο περιλαμβάνει ένα πλέγμα αστυνομικών περιπολιών, με βασική φιλοσοφία δράσης την αποτρεπτική παρουσία της Αστυνομίας και την πρόληψη της παραβατικότητας.

Ωστόσο 1,5 ώρα αργότερα το ΑΤ Ομονοίας έγινε στόχος οργανωμένης επίθεσης. Η εμφανής αστυνόμευση αποδείχθηκε αόρατη, αλλά και ανέτοιμη. Για άλλη μία φορά οι κουκουλοφόροι είχαν οργανωμένο σχέδιο, το οποίο προφανώς ακολούθησαν κατά γράμμα , ενώ από την πλευρά της η ΕΛ.ΑΣ. καθυστέρησε να αντιδράσει και όπως συμβαίνει συνήθως οι αναζητήσεις οι οποίες δεν απέδωσαν ούτε μία προσαγωγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.ΑΣ. αστυνομία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ