Μόνο ο Τραμπ: Κράτησε την ομπρέλα για τον εαυτό του και άφησε την Μελάνια να βρέχεται [εικόνες & βίντεο]

Ο Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του επιβιβάστηκαν χθες στο ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού προκειμένου να πάνε στην Φλόριντα για να δουν από κοντά τις ζημιές που προκάλεσε ο τυφώνας Μάικλ.

Ωστόσο, ακόμη και αυτή η απλή πράξη σχολιάστηκε έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κι αυτό γιατί ο Τραμπ έκανε πάλι το θαύμα του.

Καθώς ο πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία έβγαιναν από τον Λευκό Οίκο, περπατώντας προς τις κάμερες, ο Τραμπ κρατούσε την ομπρέλα μόνο για τον εαυτό του, αφήνοντας την γυναίκα του πίσω και απροστάτευτη από την βροχή.

Οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να σχολιάσουν πως η κίνηση αυτή του Τραμπ έδειξε πως δεν είναι καθόλου ιππότης και φυσικά τον έκραξαν.

«Φυσικά! Θα καταστραφεί η κόμμωσή του. Ο Πρόεδρος Τραμπ αφήνει την Μελάνια στη βροχή χωρίς ομπρέλα» έγραψε ένας χρήστης. Κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν μοιράστηκε την ομπρέλα του με την Μελάνια. Ξανά: Αφήνει την Πρώτη Κυρία να στέκεται στη βροχή όσο αυτός μιλάει στις κάμερες».

Ένας ακόμη ανέφερε: «Ο Τραμπ προστατεύει μόνο τον εαυτό του με την ομπρέλα... τα μαλλιά του είναι το πιο σημαντικό πράγμα σήμερα και κάθε μέρα» ενώ κάποιος άλλος έγραψε εύστοχα: «Είναι ανίκανος για τους πιο απλούς κανόνες ευγενείας».

Φυσικά, ορισμένοι υποστηρικτές του Τραμπ εξέφρασαν μια διαφορετική άποψη για το τι συνέβη. Τον συνεχάρηκαν γιατί κράτησε ο ίδιος την ομπρέλα αντί να την κρατήσει ένας ναύτης, όπως στην περίπτωση του προκατόχου του.

«Που είναι ο ναύτης για να κρατήσει την ομπρέλα όπως στον Ομπάμα; Ναι, ακριβώς. Ο Τραμπ στηρίζει το Ναυτικο και δεν τους κακοποιεί με τέτοια καθήκοντα» έγραψε κάποιος.

Φωτογραφίες: AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ μελανιά ομπρέλα βροχή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ