Μόνο ο Τραμπ: Κράτησε την ομπρέλα για τον εαυτό του και άφησε την Μελάνια να βρέχεται [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Μόνο ο Τραμπ: Κράτησε την ομπρέλα για τον εαυτό του και άφησε την Μελάνια να βρέχεται [εικόνες & βίντεο]

Μόνο για τον εαυτό του την ήθελε την ομπρέλα ο Τραμπ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του επιβιβάστηκαν χθες στο ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού προκειμένου να πάνε στην Φλόριντα για να δουν από κοντά τις ζημιές που προκάλεσε ο τυφώνας Μάικλ.

Ωστόσο, ακόμη και αυτή η απλή πράξη σχολιάστηκε έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κι αυτό γιατί ο Τραμπ έκανε πάλι το θαύμα του.

Καθώς ο πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία έβγαιναν από τον Λευκό Οίκο, περπατώντας προς τις κάμερες, ο Τραμπ κρατούσε την ομπρέλα μόνο για τον εαυτό του, αφήνοντας την γυναίκα του πίσω και απροστάτευτη από την βροχή.

Ο Τραμπ βγαίνοντας από τον Λευκό Οίκο έσπευσε να μιλήσει στις κάμερες, ξεχνώντας την Μελάνια

Οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να σχολιάσουν πως η κίνηση αυτή του Τραμπ έδειξε πως δεν είναι καθόλου ιππότης και φυσικά τον έκραξαν.

Για παντελή έλλειψη ιπποτισμού τον κατηγόρησαν οι επικριτές του

«Φυσικά! Θα καταστραφεί η κόμμωσή του. Ο Πρόεδρος Τραμπ αφήνει την Μελάνια στη βροχή χωρίς ομπρέλα» έγραψε ένας χρήστης. Κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν μοιράστηκε την ομπρέλα του με την Μελάνια. Ξανά: Αφήνει την Πρώτη Κυρία να στέκεται στη βροχή όσο αυτός μιλάει στις κάμερες».

Ένας ακόμη ανέφερε: «Ο Τραμπ προστατεύει μόνο τον εαυτό του με την ομπρέλα... τα μαλλιά του είναι το πιο σημαντικό πράγμα σήμερα και κάθε μέρα» ενώ κάποιος άλλος έγραψε εύστοχα: «Είναι ανίκανος για τους πιο απλούς κανόνες ευγενείας».

Ο Τραμπ προστατευόταν, η Μελάνια βρεχόταν.

Φυσικά, ορισμένοι υποστηρικτές του Τραμπ εξέφρασαν μια διαφορετική άποψη για το τι συνέβη. Τον συνεχάρηκαν γιατί κράτησε ο ίδιος την ομπρέλα αντί να την κρατήσει ένας ναύτης, όπως στην περίπτωση του προκατόχου του.

«Που είναι ο ναύτης για να κρατήσει την ομπρέλα όπως στον Ομπάμα; Ναι, ακριβώς. Ο Τραμπ στηρίζει το Ναυτικο και δεν τους κακοποιεί με τέτοια καθήκοντα» έγραψε κάποιος.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ μελανιά ομπρέλα βροχή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ