Εντονες αντιδράσεις για την επίθεση στο ΑΤ Ομονοίας -Φωνές από την αντιπολίτευση - iefimerida.gr

Εντονες αντιδράσεις για την επίθεση στο ΑΤ Ομονοίας -Φωνές από την αντιπολίτευση

Λίγη ώρα μετά την επίθεση στο ΑΤ Ομονοίας / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις έντονες αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης έχει προκαλέσει η καταδρομική επίθεση στο Α.Τ. Ομόνοιας από ομάδα κουκουλοφόρων.

Γεωργιάδης: Ντροπή

Από την πλευρά της ΝΔ ο αντιπρόεδρος του κόμματος Αδωνις Γεωργιάδης σχολίασε μέσω Twitter «Δεν είναι Κράτος αυτό! Ντροπή! Περαστικά στα παλικάρια μας, είμαστε μαζί τους. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι». Από την πλευρά του ο Γιώργος Κουμουτσάκος σημείωσε: «Η βία και η ανασφάλεια υπονομεύουν σοβαρά την καθημερινότητα και την ελευθερία μας. Η κυβέρνηση αυτή με την κουλτούρα ανοχής στις συμπεριφορές ανομίας δεν μπορεί να τη διασφαλίσει».

ΚΙΝΑΛ: Θρασύτατη επίθεση

Αντιδρώντας στην επίθεση, το ΚΙΝΑΛ εκτιμά ότι η «η επίθεση στο Α.Τ. Ομόνοιας αποτελεί άλλη μια θρασύτατη πρόκληση των κουκουλοφόρων που έχουν αποθρασυνθεί από την ανοχή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».
«Αν δεν μπορούν οι κυρίες υπουργοί να τους μαζέψουν, ας τα μαζέψουν και να φύγουν. Εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στους τραυματίες αστυνομικούς» πρόσθεσε το ΚΙΝΑΛ.

Ποτάμι: Η χώρα μοιάζει ξέφραγο αμπέλι

Και το Ποτάμι όμως με ανακοίνωσή του αναφέρει πως όταν οι αστυνομικοί νιώθουν ανασφαλείς, πώς θα νιώθουν ασφαλείς οι πολίτες;
«Η ανοχή αποθρασύνει. Μετά τις επιθέσεις σε πρεσβείες και υπουργεία, κουκουλοφόροι επιτίθενται τώρα και στα πιο κεντρικά αστυνομικά τμήματα, όπως αυτό της Ομόνοιας. Η χώρα μοιάζει ξέφραγο αμπέλι, έρμαιο στις διαθέσεις συμμοριών. Η αστυνομία, όπως καταγγέλλουν οι άνθρωποί της, λειτουργεί με τεράστιες ελλείψεις. Η πολιτική ηγεσία δείχνει απρόθυμη να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Η εικόνα γενικευμένης ανομίας δημιουργεί αισθήματα ανασφάλειας στους πολίτες. Αν δεν αντιμετωπιστεί το φαινόμενο τώρα, οι συνέπειες για την κοινωνία θα είναι ολέθριες και θα οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές. 'Οταν οι αστυνομικοί νιώθουν ανασφαλείς, πώς θα νιώθουν ασφαλείς οι πολίτες;», καταλήγει η ανακοίνωση του Ποταμιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΤ ΟΜΟΝΟΙΑΣ επίθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ