Πέντε κτίρια φλέγονται στον τόπο συντριβής του F-18, στη Βιρτζίνια [7 βίντεο] - iefimerida.gr

Πέντε κτίρια φλέγονται στον τόπο συντριβής του F-18, στη Βιρτζίνια [7 βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολεμικό αεριωθούμενο F-18 εκτελώντας εκπαιδευτική πτήση συνετρίβη σήμερα πολύ κοντά σε πολεοδομικό συγκρότημα της Βιρτζίνια Μπιτς, 320 χλμ. νοτίως της Ουάσινγκτον.

Σε τηλεοπτικά πλάνα που μεταδίδονται, εμφανίζονται «μπάλες φωτιάς» από την περιοχή των πέντε κτιρίων.

Το διμελές πλήρωμα του F-18 είναι σώο. Διασώστες απομάκρυναν έγκαιρα από τη φλεγόμενη περιοχή τον έναν από τους πιλότους, δήλωσε στο CNN ο εθελοντής Πατ Κάβανο. «Συγγνώμη, που εδώ στην περιοχή σας συνετρίβη το αεροπλάνο μας», του είπε ο πιλότος.

Οι ζημιές στα πέντε κτίρια από την τοπική πυροσβεστική υπηρεσία χαρακτηρίζονται «εκτεταμένες. «Μέχρις ώρας δεν έχουμε αγνοούμενους», ανέφερε ο εκπρόσωπος της ίδιας υπηρεσίας, Τιμ Ρίλεϊ.

Το CNN μεταδίδει απολογισμό «τριών ανθρώπων, που διακομίστηκαν στα νοσοκομεία, όμως με τραύματα που δεν εμπνέουν ανησυχία». Από τους τρεις, ο ένας είναι ο πιλότος.

Υπάρχουν αρκετές μαρτυρίες αυτοπτών ότι πριν συντριβεί, το F-18 έχανε σταθερά ύψος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ