Σκίμπε: Μας πλήγωσε η έξοδος του Παπασταθόπουλου - iefimerida.gr

Σκίμπε: Μας πλήγωσε η έξοδος του Παπασταθόπουλου

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αλλαγή του Παπασταθόπουλου που όπως είπε... πλήγωσε την Ελλάδα, στάθηκε ο Μίκαελ Σκίμπε μετά την ήττα της εθνικής μας με 2-0 από την Φινλανδία.

Ο Γερμανός έκανε λόγο για κακές τοποθετήσεις στην άμυνα ενώ επεσήμανε ότι λανθασμένα δεν δόθηκε ένα πέναλτι στην Ελλάδα.

Χαρακτηριστικά είπε:

Προφανώς και τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Έτσι όπως είναι τώρα η κατάσταση πρέπει να κερδίσουμε το λιγότερο με δύο γκολ διαφορά στην Αθήνα. Αλλά η Φινλανδία αυτή τη στιγμή είναι σε πολύ καλή θέση. Απόψε είχε περισσότερη ενέργεια από εμάς, ήταν πολύ δυνατή στην μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση.

Μας πλήγωσε η έξοδος του Παπασταθόπουλου. Είχαμε κακές τοποθετήσεις στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και δεχθήκαμε το γκολ. Το δεύτερο ήρθε λίγο πριν το τέλος και ενώ δεν μας είχε δοθεί ένα πέναλτι στο 82' στον Κουλούρη.

Ότι πω στους παίκτες μου θα μείνει στα αποδυτήρια. Είμαστε λυπημένοι που χάσαμε το ματς και δεν βρισκόμαστε στην επιθυμητή θέση, όμως στο ποδόσφαιρο πρέπει να στέκεσαι πάντα όρθιος και να δείχνεις την σωστή αντίδραση, αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στο παιχνίδι με την Φινλανδία στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εθνική Ελλάδος μικαελ σκιμπε nations league
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ