My Style Rocks: Σκληρή κριτική σε παίκτρια -«Για πουθενά δεν είσαι, είναι ντροπή» [βίντεο] - iefimerida.gr

My Style Rocks: Σκληρή κριτική σε παίκτρια -«Για πουθενά δεν είσαι, είναι ντροπή» [βίντεο]

Δανάη Ντανάκα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι κριτές του My Style Rocks έχουν απαιτήσεις από τα κορίτσια και ζητούν προτάσεις, για να μπορεί το κοινό του σόου να παίρνει ιδέες.

Ο σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης για ακόμη μία φορά κατέστησε σαφές ότι οι παίκτριες καλούνται να δώσουν έμπνευση στις τηλεθεάτριες, κάτι το οποίο δεν κάνουν. Αφορμή στάθηκε η εμφάνιση της Δανάης Ντανάκα, η οποία εμφανίστηκε με λουκ για ροκ συναυλία VIP.

Τα σχόλια της κριτικής επιτροπής ήταν ιδιαίτερα σκληρά με αποτέλεσμα η παίκτρια να ξεσπάσει σε κλάματα.

«Ετσι δεν πας σε καμία συναυλία! Δεν είσαι ωραία για συναυλία! Να πας αλλού! Ο κόσμος που σας βλέπει από το σπίτι έχει απαιτήσεις», της είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Το outfit της παίκτριας δεν άρεσε καθόλου ούτε στον Δημήτρη Αργυρόπουλου, ο οποίος είπε: «Επειδή πίσω μιλάτε συνέχεια, επειδή εδώ συνεχώς αντιμετωπίζετε εμάς σαν να μην έχουμε δίκιο, δεν είναι σωστό. Ούτε ροκ είσαι, για πουθενά δεν είσαι! Καθρέφτη είδες; Είναι ντροπή».

Πηγή βίντεο: zappit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ My Style Rocks Δανάη Ντανάκα κριτική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ