Γελούν με πίνακα που είναι στον Λευκό Οίκο: Ο Τραμπ στο ίδιο τραπέζι με Λίνκολν, Ρίγκαν και Νίξον [εικόνες]

Οταν ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε συνέντευξη στο CBS News, οι περισσότεροι ασχολήθηκαν με έναν πίνακα που είναι σε τοίχο του Λευκού Οίκου και λιγότεροι με το τι είπε.

Σε αυτόν, ο Τραμπ είναι καθισμένος στο ίδιο τραπέζι με Ρεπουμπλικανούς πρώην προέδρους των ΗΠΑ, ανάμεσα τους ο Αβραάμ Λίνκολν, ο Ρόναλντ Ρίγκαν και ο Ρίτσαρντ Νίξον.

oh my god, it's hanging in the white house pic.twitter.com/wrq8eo7Bvx

Χρήστες του Twitter γρήγορα πρόσεξαν το «Κλαμπ των Ρεπουμπλικανών», όπως ονομάζεται ο πίνακας και οι περισσότεροι τον χαρακτήρισαν κιτς. Και βέβαια κάποιοι έσπευσαν να βάλουν τη δική τους «πινελιά», παρουσιάζοντας διαφορετικές εκδοχές.

pic.twitter.com/gSBGuaKVc6

Ο πίνακας είναι έργο του Αντι Τόμας, καλλιτέχνη που ζει στο Μιζούρι, ο οποίος δήλωσε ότι είναι εκστασιασμένος που ανακάλυψε ότι ο πίνακάς του είναι στον Λευκό Οίκο. Ο γερουσιαστής Ντάρελ Ισα φέρεται να ήταν εκείνος που τον χάρισε στον Τραμπ. Ο Τόμας έχει ζωγραφίσει και άλλους πίνακες με πρώην προέδρους που κάνουν... παρέα, ανάμεσά τους και μία αντίστοιχη σκηνή με Δημοκρατικούς, που βρίσκεται επίσης στον Λευκό Οίκο.

Since I see the Republican painting in my timeline. Here is the Democrat and the Republican paintings together. Both were painted by the talented Andy Thomas

CC: @Asher_Wolf pic.twitter.com/dr3RA6Rx6k

Στην «παρέα» του Τραμπ πάντως, είναι οι Αβραάμ Λίνκολν, Θεόδωρος Ρούσβελτ, Ντουάιτ Αϊζενχάουερ, Ρίτσαρντ Νίξον, Τζέραλντ Φορντ, Ρόναλντ Ρίγκαν και Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος και ο νεότερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ πίνακας Λευκός Οίκος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ