Παπαδήμος: Την Μεγάλη Εβδομάδα η ημερομηνία των εκλογών - iefimerida.gr

Παπαδήμος: Την Μεγάλη Εβδομάδα η ημερομηνία των εκλογών

αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, θα ανακοινωθεί η ημερομηνία των εκλογών, δήλωσε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, από τη Λευκωσία, ενόσω ήταν σε συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο.

Νωρίτερα ο υπουργός επικρατείας Γιώργος Σταυρόπουλος είχε δηλώσει «το έργο της κυβέρνησης ολοκληρώνεται και η Βουλή θα διαλυθεί την επόμενη εβδομάδα». Ωστόσο για τον ακριβή καθορισμό της ημερομηνίας των εκλογών, ο υπουργός επισήμανε: «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα καθορίσει την ημερομηνία των εκλογών σε συνεργασία με τον πρωθυπουργό. Η ημερομηνία της διεξαγωγής τους θα ανακοινωθεί αμέσως μετά τη συνάντηση των δύο ανώτατων πολιτειακών παραγόντων, την επόμενη εβδομάδα».

Πιθανότερη ημερομηνία εκλογών, φαίνεται πως είναι η 6η Μαΐου, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που υποστηρίζουν ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο της 13ης Μαΐου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ