Διαμαρτυρία από τους μηχανικούς του Δημοσίου έξω από τη Βουλή [εικόνες] - iefimerida.gr

Διαμαρτυρία από τους μηχανικούς του Δημοσίου έξω από τη Βουλή [εικόνες]

ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΚΟΡΔΑΣ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή, επί της Βασιλίσσης Σοφίας, πραγματοποιούν αυτήν την ώρα μηχανικοί του Δημοσίου οι οποίοι καταγγέλλουν τον συνεχή επαγγελματικό αποκλεισμό των αποφοίτων ΤΕΙ, ενώ απαιτούν αναγνώριση των εργασιακών δικαιωμάτων τους.

Ειδικότερα, οι συγκεντρωμένοι μηχανικοί ζητούν: Άμεση νομοθετική ρύθμιση των επαγγελματικών δικαιωμάτων που εκκρεμούν στη βάση της πρότασης της Επαγγελματικής-Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών (ΕΤΕΜ). Ανάθεση στο Δημόσιο ή σε ανεξάρτητη αρχή της διαχείρισης των ηλεκτρονικών πλατφορμών για εργασίες μηχανικών.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή, επί της Βασιλίσσης Σοφίας, πραγματοποιούν αυτήν την ώρα μηχανικοί του Δημοσίου

Απόδοση αντίστοιχου πόρου του 6% και στους μηχανικούς ΤΕ του Δημοσίου καθ πλήρη εφαρμογή του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα για την εξέλιξη τους σε θέσεις ευθύνης. Νόμο- οργάνωση της ΕΤΕΜ για καλύτερη υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους στο πλαίσιο του Συντάγματος και των ευρωπαϊκών θεσμών.

Καταγγέλλουν τον συνεχή επαγγελματικό αποκλεισμό των αποφοίτων ΤΕΙ

Οι μηχανικοί αφού παρέδωσαν υπόμνημα με τα αιτήματα τους στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση ξεκίνησαν πορεία διαμαρτυρίας προς το Μέγαρο Μαξίμου. Η κυκλοφορία των οχημάτων στη Βασιλίσσης Σοφίας πραγματοποιείται κανονικά.

Απαιτούν αναγνώριση των εργασιακών δικαιωμάτων τους
Οι μηχανικοί αφού παρέδωσαν υπόμνημα με τα αιτήματα τους στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση ξεκίνησαν πορεία διαμαρτυρίας προς το Μέγαρο Μαξίμου
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διαμαρτυρία Βουλή μηχανικοί δημόσιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ