Το τρελό γλέντι στον γάμο του Κωστίδη -Το τραγούδι του γαμπρού και το τσιφτετέλι του Αβραμόπουλου [αποκλειστικά βίντεο] - iefimerida.gr

Το τρελό γλέντι στον γάμο του Κωστίδη -Το τραγούδι του γαμπρού και το τσιφτετέλι του Αβραμόπουλου [αποκλειστικά βίντεο]

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος εύχεται στο ζευγάρι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νύφη το καταδιασκέδασε, αλλά ο γαμπρός τα έσπασε. Σε αυτόν τον γάμο ήταν πρωταγωνιστής -χωρίς αμφιβολία- ο γαμπρός. Ο λόγος για τον γάμο του δημοσιογράφου Μανώλη Κωστίδη με την Ελληνίδα πρόξενο στην Κωνσταντινούπολη Δανάη Βασιλάκη.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο παρουσία συγγενών και φίλων που ταξίδεψαν από την Ελλάδα στην Κωνσταντινούπολη, για να παραβρεθούν στην τόσο σημαντική στιγμή του δημοσιογράφου και της προξένου.

Μετά το γάμο ακολούθησε ένα τρελό γλέντι, «ένα κλασικό πολίτικο γλέντι» όπως είπε ο γαμπρός, όπου το κέφι χτύπησε κόκκινο και οι καλεσμένοι διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Σε κάποια στιγμή ο Μανώλης Κωστίδης πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδάει το «Εχε γεια Παναγιά». Ενώ τραγουδούσε και χόρευε, γλεντώντας πραγματικά με την ψυχή του, εντόπισε στην πίστα τον Ευρωπαίο επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Δημήτρη Οικονόμου. Με ένα σάλτο ο Μανώλης Κωστίδης βρέθηκε δίπλα τους, τους αγκάλιασε και άρχισαν και οι τρεις να χοροπηδούν παρέα και να τραγουδούν το «Εχε γεια Παναγιά» (στο 0:54 του βίντεο).

Ο πάντα κομψός Δημήτρης Αβραμόπουλος, πάντως, δεν σταμάτησε στον χορό με τον Μανώλη Κωστίδη. Φαίνεται ότι ήταν πραγματικά σε κέφια και διασκέδασε με την ψυχή του καθώς λίγο αργότερα, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, χόρευε τσιφτετέλι με τον πρώην υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας Εκεμέν Μπαγίς, περιστοιχισμένοι από όμορφες καλεσμένες του γάμου.

Ο Μανώλης Κωστίδης, ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, μαζί με τη σύζυγό του ετοίμασαν ένα γνήσιο πολίτικο γλέντι, σαν αυτά που έστηναν παλαιότερα οι Κωνσταντινουπολίτες, γεμάτα τραγούδι και χορό, όπου όλοι γλέντησαν με την ψυχή τους. Και οι παρακάτω φωτογραφίες το αποδεικνύουν:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ