Η ομοιότητα του νυφικού της πριγκίπισσας Ευγενίας με δημιουργία του Βασίλη Ζούλια [εικόνες] - iefimerida.gr

Η ομοιότητα του νυφικού της πριγκίπισσας Ευγενίας με δημιουργία του Βασίλη Ζούλια [εικόνες]

Η πριγκίπισσα Ευγενία με τον πατέρα της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο δεύτερος βασιλικός γάμος της χρόνιας ανήκει πλέον στην ιστορία.

Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο Τζακ Μπρούκσμπανκ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την Παρασκευή και πολλοί celebrities και γαλαζοαίματοι έδωσαν το παρόν. Το νυφικό της Ευγενίας τράβηξε όλα τα φώτα καθώς είχε ιδιαίτερη σημασία για την νύφη.

Συγκεκριμένα, φόρεσε μια μεταξένια δημιουργία των Βρετανών σχεδιαστών Peter Pilotto και Christopher De Vos με ανοιχτή πλάτη για να φαίνεται η ουλή από την εγχείρηση σκολίωσης που είχε κάνει στα 12 της.

Είχε ντεκολτέ, μακριά ουρά, όχι όμως πέπλο, ενώ είχε κεντημένα λουλούδια και η γραμμή ήταν κλασσική. Το ρομαντικό νυφικό ήταν υπέροχο και ταίριαζε στην πριγκίπισσα Ευγενία.

Μάλιστα, ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου συνέκρινε το πριγκιπικό νυφικό με δική του δημιουργία.

Δείτε την φωτογραφία με την ομοιότητα ανάμεσα στις δύο δημιουργίες στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ