Παππάς στηρίζει Καμμένο, «αδειάζει» Φίλη: Tα ίδια έλεγες πριν από 6 μήνες και δεν δικαιώθηκες - iefimerida.gr

Παππάς στηρίζει Καμμένο, «αδειάζει» Φίλη: Tα ίδια έλεγες πριν από 6 μήνες και δεν δικαιώθηκες

Ο Νίκος Παππάς/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Σκληρή απάντηση στην κριτική του Νίκου Φίλη επεφύλαξε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς σχολιάζοντας σε εμφανή ειρωνικό τόνο ότι «ο χρόνος είναι καλύτερος γιατρός».

Ο κ. Παππάς, είπε ότι πριν έξι μήνες έλεγε (σσ ο Ν. Φίλης) ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει, για το μνημόνιο που δεν τελειώνει και δεν δικαιώθηκε, όπως και στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών. «Τα περί Σαλβίνι δεν τα συζητώ» σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε με νόημα: «Εγώ δεν συμμετέχω σε κυβέρνηση που συμμετέχει ο Σαλβίνι»!

Εξαπολύοντας επίθεση στη ΝΔ, είπε ότι «είναι απολύτως λογικό η ΝΔ να ενοχλείται. Θέλει την ΕΡΤ, είτε πολύ μικρή είτε κλειστή. Ανησυχεί διότι συγκροτείται η επιτροπή ορκωτών που θα βγάλει συμπεράσματα για το κόστος του μαύρου». Για να προσθέσει, μεταξύ άλλων ότι «διαμαρτύρεται κάποιος για να πάρει εκπομπή. Άλλος γιατί ζήτησε θέση και δεν πήρε».

Ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε και στις αυτοδιοικητικές εκλογές, τονίζοντας ότι πρέπει να φτιαχτεί μια νέα γενιά υποψηφίων, ενώ πρόσθεσε ότι πρέπει οι δυνάμεις της Αριστεράς να σταθούν απέναντι στην ακροδεξιά στην Ευρώπη. Τέλος, κατέθεσε την αισιοδοξία του για το μέλλον και τόνισε ότι «με την αυτοπεποίθηση της παράταξης που έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, οφείλουμε να συνεχίσουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Παππάς Νίκος Φίλης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ