Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του Μανώλη Κωστίδη του ΣΚΑΪ στο Οικουμενικό Πατριαρχείο [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του Μανώλη Κωστίδη του ΣΚΑΪ στο Οικουμενικό Πατριαρχείο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, Δανάη Βασιλάκη, ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης.

Το ζευγάρι τέλεσε προ ημερών τον πολιτικό γάμο και σήμερα, Σάββατο, ήταν η σειρά του θρησκευτικού (στην Τουρκία τα ζευγάρια πρώτα παντρεύονται με πολιτικό γάμο και στη συνέχεια, εάν το επιθυμούν, μπορούν να τελέσουν και τον θρησκευτικό).

Δανάη Βασιλάκη και Μανώλης Κωστίδης παντρεύτηκαν ενώπιον του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου, με τον οποίο ο δημοσιογράφος έχει πολύ καλή σχέση.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του Μανώλη Κωστίδη του ΣΚΑΪ στο Οικουμενικό Πατριαρχείο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου ευχήθηκαν στον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ, τον οποίον υποδέχτηκαν με με το τραγούδι «σήμερα γάμος γίνεται», ενώ δεν έλειπαν και τα αναμενόμενα πειράγματα. Μάλιστα, στον γάμο παρευρέθησαν και αρκετοί δημοσιογράφοι, συνάδελφοί του στον ΣΚΑΪ.

Καλεσμένοι ήταν σημαντικά πρόσωπα από την Ελλάδα, αλλά και τη γειτονική χώρα όπου διαμένει μόνιμα το ζευγάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μανώλης Κωστίδης έκανε πρόταση γάμου στη Δανάη Βασιλάκη το περασμένο Πάσχα στη Χάλκη των Πριγκιποννήσων, που είναι γενέτειρά του.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του Μανώλη Κωστίδη του ΣΚΑΪ στο Οικουμενικό Πατριαρχείο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η Δανάη Βασιλάκη, που είναι η Ελληνίδα πρόξενος, είναι γνωστή και για τη φιλανθρωπική δράση της. Είναι απόφοιτη του Αρσακείου Αθηνών με πανεπιστημιακές σπουδές στα Οικονομικά και στις Πολιτικές Επιστήμες και με μάστερ στο Λονδίνο.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του Μανώλη Κωστίδη του ΣΚΑΪ στο Οικουμενικό Πατριαρχείο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ