Η ερωτική ζωή της Τζένιφερ Λόπεζ σε 4,2 λεπτά! [εικόνες-βίντεο]

Ενα μόλις χρόνο μετά το διαζύγιο από τον Μαρκ Άντονι, με δύο τετράχρονα παιδιά στο σπίτι και δεκάδες παπαράτσι να την κυνηγούν, η 42χρονη Τζένιφερ Λόπεζ αν προσπαθούσε να κρύψει τη σχέση της με τον χορευτή Κάσπερ Σμαρτ θα δυσκόλευε τη ζωή της. Την έκανε, λοιπόν, βίντεο κλιπ και έγινε είδηση στα media όλου του κόσμου.

Το σέξι βίντεο της 42χρονης τραγουδίστριας με τον 24χρονο χορευτή για το τραγούδι «Dance Again» παρουσιάστηκε μάλιστα στο υψηλής τηλεθέασης σόου American Idol όπου η ίδια απέφυγε εντέχνως να συνδέσει... αυτό που εκατομμύρια άνθρωποι έβλεπαν με την προσωπική της ζωή.

«Αυτό το τραγούδι είναι τέλειο! Λατρεύω το μήνυμα που δίνει: όταν κάτι κακό συμβαίνει δεν σημαίνει πως τελείωσε και η ζωή σου. Πρέπει να σηκωθείς. Να ζήσεις. Κι όλα θα πάνε καλά. Πάλι θα χορέψεις», δήλωσε η Λόπεζ ενώ λίγες ώρες μετά το βίντεο κλιπ -όπου έχει αφεθεί στα χέρια του ημίγυμνου Κάσπερ- κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και οι οικογενειακές τους στιγμές. Το ζευγάρι έβγαλε βόλτα τα δίδυμα παιδάκια της στο περίφημο ανοιχτό εμπορικό κέντρο του Λος Άντζελες για να συναντήσουν το κουνελάκι του Πάσχα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ