Η ΕΛΑΣ απαντά για τους 30 αστυνομικούς Ψινάκη: «Είναι ο απολύτως αναγκαίος αριθμός» - iefimerida.gr

Η ΕΛΑΣ απαντά για τους 30 αστυνομικούς Ψινάκη: «Είναι ο απολύτως αναγκαίος αριθμός»

Ο Ηλίας Ψινάκης -Φωτογραφία: George Vitsaras / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση στις αιτιάσεις δημοτικού συμβούλου Μαραθώνα σχετικά με τον αριθμό αστυνομικών που συνοδεύουν τον Ηλία Ψινάκη στις συνεδριάσεις, έδωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι αστυνομικοί (για 20-30 αναφέρει η καταγγελία) είναι ο απολύτως αναγκαίος αριθμός. Σημειώνει ακόμη ότι οι αστυνομικοί διατίθενται για την ομαλή διεξαγωγή των συνεδριάσεων των δημοτικών συμβουλίων και όχι για την ασφάλεια του Δημάρχου Μαραθώνα.

Η απάντηση της ΕΛ.ΑΣ:

«Με αφορμή δημοσιεύματα, που αναφέρονται σε επιστολή δημοτικού σύμβουλου του Δήμου Μαραθώνα, στην οποία, μεταξύ άλλων, αναγράφεται ότι :«Όμως συμβαίνει το παράδοξο, όταν έχουμε δημοτικό συμβούλιο, 20-30 αστυνομικοί, ίσως και παραπάνω κάποιες φορές, να προστατεύουν τον δήθεν κινδυνεύοντα κο Ψηνάκη», ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

  • οι αστυνομικοί διατίθενται κατόπιν αιτήματος για την ομαλή διεξαγωγή των δημοτικών συμβουλίων και όχι για την ασφάλεια μεμονωμένων προσώπων, ενώ
  • ο αριθμός τους κρίνεται κατά περίπτωση και είναι ο απολύτως αναγκαίος.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛΑΣ Ηλίας Ψινάκης Αστυνομικοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ