Ο πρίγκιπας Τζορτζ και η ξαδέρφη του έδωσαν «ρέστα» πάλι – Τα αστεία μέσα στην εκκλησία [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο πρίγκιπας Τζορτζ και η ξαδέρφη του έδωσαν «ρέστα» πάλι – Τα αστεία μέσα στην εκκλησία [εικόνες]

Ο πρίγκιπας Τζορτζ με την ξαδέρφη του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θυμόσαστε εκείνη την στιγμή που ο πρίγκιπας Τζορτζ και η ξαδέρφη του, Σαβάνα Φίλιπς έκλεψαν την παράσταση στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ στο Trooping the Color; Τώρα ήρθε η συνέχεια! Το δίδυμο ξαναχτυπά.

Το ντουέτο, που έχει πάρει ήδη την θέση του ως παράνυμφοι στον βασιλικό γάμο της θείας τους, πριγκίπισσας Ευγενίας, δεν σταματούσαν να κάνουν βλακείες μέσα στην εκκλησία.


Σε ένα σημείο, η 7χρονη Σαβάνα φωτογραφίζεται την ώρα που προσποιείται ότι παίζει τρομπέτα, λίγο πριν καταφθάσει η νύφη.


Και σε μια άλλη στιγμή, ο 5χρονος πρίγκιπας Τζορτζ φαίνεται να καλύπτει το στόμα του από τα γέλια, προφανώς ως απάντηση στην προσπάθεια της ξαδέρφης του να παίξει μια «φανταστική» τρομπέτα.


Και για όσους δεν θυμούνται το πρώτο περιστατικό με τα αστεία των μικρών, τον Ιούνιο, κατά τη διάρκεια της επίσημης ετήσιας εκδήλωσης Trooping the Color, η Σαβάνα φωτογραφήθηκε την ώρα; που έκλεινε το στόμα του Τζορτζ, με ένα διαβολικό χαμόγελο στο πρόσωπό της.

Savannah Philips, Prince George's very good friend lol pic.twitter.com/NW5XOr5CWq

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ