Εσφαζαν αρνιά την ώρα που τους κυνηγούσαν αστυνομικοί! - iefimerida.gr

Εσφαζαν αρνιά την ώρα που τους κυνηγούσαν αστυνομικοί!

πρόβατο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάρτυρες ενός αποτρόπαιου θεάματος έγιναν αστυνομικοί στην Αιτωλοακαρνανία, όταν συνέλαβαν τέσσερις άνδρες οι οποίοι δεν σταμάτησαν σε σήμα τους για τυπικό έλεγχο.

Οι τέσσερις επιβάτες του αυτοκινήτου πάτησαν γκάζι και προσπάθησαν να ξεφύγουν, όταν οι αστυνομικοί τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο στην επαρχιακή οδό Αιτωλικού- Αστακού και τότε ξεκίνησε μία μανιώδη καταδίωξη.

Τελικά οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε, κατάφεραν να τους εγκλωβίσουν και να συλλάβει τρεις Πακιστανούς. Όμως κατά την διάρκεια της σύλληψης, οι αστυνομικοί έμειναν άναυδοι. Οι Πακιστανοί είχαν πριν από λίγο κλέψει τέσσερα πρόβατα, και προφανώς γ' αυτό δεν θέλησαν να σταματήσουν στον έλεγχο. Το αποτρόπαιο όμως δεν είναι αυτό, καθώς κατά την διάρκεια της καταδίωξης οι δράστες, προσπάθησαν να σφάξουν τα πρόβατα. Τελικά κατάφεραν και σκότωσαν ένα από αυτά με ένα μαχαίρι με λάμα 10 εκατοστών, πλημμυρίζοντας όλο το αυτοκίνητό τους με αίματα.

Ο ένας από τους ζωοκλέφτες κατάφερε και ξέφυγε, ενώ οι τρεις από αυτούς ηλικίας 40, 29 και 19 χρόνων, έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας. Όπως αποδείχτηκε, οι Πακιστανοί βρίσκονταν και παράνομα στην Ελλάδα.

Τα ζώα επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου με τις κατηγορίες της ζωοκλοπής και ζωοκτονίας. Ένας ακόμη 28χρονος ομοεθνής τους αναζητείται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ