Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ -Ταυτοποιήθηκε ο δράστης - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ -Ταυτοποιήθηκε ο δράστης

περιπολικό/Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως δράστης της ένοπλης ληστείας, που πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2018 σε υποκατάστημα ΕΛΤΑ στην περιοχή των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, ταυτοποιήθηκε 46χρονος Έλληνας, ο οποίος είναι ήδη κρατούμενος σε Γενικό Κατάστημα Κράτησης για σχετικά αδικήματα.

Η ληστεία εξιχνιάστηκε ύστερα από πολύμηνη έρευνα των αστυνομικών αρχών. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε βάρος του άντρα σχηματίστηκε δικογραφία.

Ο 46χρονος κρατείται ήδη για περίπτωση ένοπλης ληστείας και απόπειρας ανθρωποκτονίας τον περασμένο Ιούνιο σε κατάστημα μίνι μάρκετ στην περιοχή Χαριλάου.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της 1ης Μαρτίου του 2018 ο φερόμενος ως δράστης, αφού εισήλθε στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, με απειλή όπλου ακινητοποίησε τους παρευρισκομένους και αφαίρεσε χρηματικό ποσό από δύο ταμεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛΤΑ Αμπελόκηποι ληστεία δράστης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ