Αλκηστις Πρωτοψάλτη και Βίκυ Μοσχολιού χαμογελούν σε ένα σπάνιο κλικ από τα νεανικά τους χρόνια [εικόνα] - iefimerida.gr

Αλκηστις Πρωτοψάλτη και Βίκυ Μοσχολιού χαμογελούν σε ένα σπάνιο κλικ από τα νεανικά τους χρόνια [εικόνα]

Bίκυ Μοσχολιού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάποιες στιγμές γίνονται αναμνήσεις που κρατάνε για πάντα.

Λάμπουν μέσα στο χρόνο και κλείνουν μέσα τους λόγια και συναντήσεις ανεπανάληπτες. Πριν από 39 χρόνια τραβήχτηκε η φωτογραφία που μοιράστηκε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Instagram.

Από τότε έχει μεσολαβήσει μια ολόκληρη ζωή και μια καριέρα που η ίδια έχτισε με πάθος και αφοσίωση.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ποζάρει με «το πιο ακριβό βιολοντσέλο της ελληνικής μουσικής». Έτσι αποκαλούσε ο Μάνος Χατζιδάκις την Βίκυ Μοσχολιού.

1979: Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Βίκυ Μοσχολιού φωτογραφίζονται μαζί στη Χαλκίδα. Τότε, η πρώτη βρισκόταν στις αρχές της καριέρας της.

Ο Δήμος Μούτσης της δίνει το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Πρωτοψάλτη» και η Άλκηστις Σεβαστή Αττικιουζέλ ξεκινά την διαδρομή προς την επιτυχία και την αναγνώριση. Η πρώτη δισκογραφική της εμφάνιση έγινε το 1975.

Η Βίκυ Μοσχολιού είναι ένα πρόσωπο που έχει πάντα μια θέση στις «αποσκευές» της ζωής της. Η καθάρια φωνή, η γενναιοδωρία και η εσωτερική λάμψη της, την κατέστησαν μια μοναδική παρουσία στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βίκυ Μοσχολιού Άλκηστις Πρωτοψάλτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ