Κύπελλο Ελλάδος: Με πολλά νέα πρόσωπα η ΑΕΚ στο ματς με τη Λαμία - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Με πολλά νέα πρόσωπα η ΑΕΚ στο ματς με τη Λαμία

ΑΕΚ vs Λαμία στην Καλλιθέα / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την αναβληθείσα αναμέτρηση ΑΕΚ-Λαμία, για την 1η αγωνιστική (2ος όμιλος) του Κυπέλλου Ελλάδας, συνεχίζεται σήμερα (18:00, Cosmote Sports 2) η εγχώρια αγωνιστική ποδοσφαιρική δράση.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γρηγόρης Λαμπράκης» της Καλλιθέας.

Η Ένωση θα παρουσιαστεί με πολλά νέα πρόσωπα, κάτι απόλυτα φυσιολογικό καθώς απουσιάζουν οι διεθνείς (Μπακασέτας, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Μπάρκας, Γαλανόπουλος, Λιβάγια), οι τραυματίες (Πόνσε, Αλμπάνης, Λόπες, Οικονόμου, Μάνταλος) και ο Αλεφ που είναι ανέτοιμος. Ετσι, στη 18άδα βρίσκεται για πρώτη φορά εφέτος ο Πάρης Μπάμπης, ο νεαρός άσος που έχασε το μεγαλύτερο μέρος της περσινής σεζόν λόγω τραυματισμού, ο Γιούσης, ο Γιαννούτσος, ο Σβάρνας, και επίσης οι Μπότος, Γιαννίκογλου από την Κ19. Στη διάθεση του Ουζουνίδη βρίσκονται οι Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γιαννιώτας, Μπάμπης, Μοράν, Μπότος, Γιούσης, Γιακουμάκης, Κλωναρίδης και Μπογέ.

Για τη Λαμία, στη διάθεση του Μάκη Χάβου θα βρίσκονται οι Μελίσσας, Κατσίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου, Αντέντζο, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Οσμάν, Πλιάτσικας, Μαστούρ, Δημούτσος, Πινιώτης, Επστάιν, Μπουλούλης, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Κωστίκα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κύπελλο Ελλάδος αεκ Λαμία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ