Τέσσερις νεκροί σε σύγκρουση τρένου - αυτοκινήτου [εικόνες] - iefimerida.gr

Τέσσερις νεκροί σε σύγκρουση τρένου - αυτοκινήτου [εικόνες]

Τέσσερις νεκροί σε σύγκρουση τρένου - αυτοκινήτου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτη τραγωδία σήμερα το μεσημέρι στο Κρυονέρι με τέσσερις ανθρώπους να χάνουν τη ζωη μετά από σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:30 όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ένα ακόμη άτομο έπεσε, από άγνωστη αιτία, πάνω στις γραμμές.

Το αποτέλεσμα ήταν οι δύο επιβάτες να εγκλωβιστούν. Το ατύχημα είδαν δυο αλλοδαποί που ήταν στο σημείο και έσπευσαν να βοηθήσουν τον οδηγό και το συνοδηγό του οχήματος. Εκείνη τη στιγμή όμως έφτασε στο σημείο το τρένο που έκανε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη προς Αθήνα και έπεσε πάνω στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο.

Τέσσερις νεκροί σε σύγκρουση τρένου - αυτοκινήτου [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το αποτέλεσμα ήταν η απόλυτη τραγωδία. Ο μηχανοδηγός δεν κατάφερε να σταματήσει το τρένο και η σφοδρότατη σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη.

Το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα εγκλωβίζοντας στο εσωτερικό του τους δύο επιβαίνοντες, παρασύροντας παράλληλα και τους δύο μετανάστες που είχαν σπεύσει σε βοήθεια. Παρά τις προσπάθειες πυροσβεστών και αστυνομικών να τους απεγκλωβίσουν έγκαιρα δυστυχώς και οι τέσσερις άνθρωποι υπέκυψαν στα τραύματά τους.

Τέσσερις νεκροί σε σύγκρουση τρένου - αυτοκινήτου [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ