Η Νικόλ Κίντμαν θα υποδυθεί την Γκρέις Κέλι - iefimerida.gr

Η Νικόλ Κίντμαν θα υποδυθεί την Γκρέις Κέλι

Νικόλ Κίντμαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 44χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Νικόλ Κίντμαν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις, προκειμένου να ενσαρκώσει την Γκρέις Κέλι στην ταινία «Η Γκρέις του Μονακό», σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας του περιοδικού Variety.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, η ταινία θα επικεντρώνεται σε μια συγκεκριμένη περίοδο της ζωής της ηθοποιού που έγινε η αγαπημένη πριγκίπισσα των Μονεγάσκων μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Ρενιέ. Συγκεκριμένα, η ταινία θα αφορά μια εξάμηνη περίοδο του 1962, όταν το Μονακό ήταν σε διαμάχη με τη Γαλλία, και η Γκρέις Κέλι, εργάστηκε παρασκηνιακά για να σώσει το πριγκιπάτο από πραξικόπημα.

Το σενάριο της ταινίας θα υπογράφει ο Αρας Αμέλ, ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει ο Πιερ-Ανζ Λε Ποζάμ και την σκηνοθεσία ο Ολιβιέ Νταάν, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει και το «Ζωή σαν Τριαντάφυλλο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ