Σήμερα απολογείται ο δολοφόνος της 53χρονης στο Ηράκλειο - iefimerida.gr

Σήμερα απολογείται ο δολοφόνος της 53χρονης στο Ηράκλειο

η άτυχη 53χρονη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα, Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι αναμένεται να περάσει την πόρτα του ανακριτικού γραφείου ο 60χρονος δράστης της δολοφονίας της 53χρονης Μαρίνας Τζωρμπατζάκη.

Ο 60χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία μαχαιριού.

Ο δράστης το τελευταίο χρονικό διάστημα φιλοξενούνταν από την ανιψιά του -κόρη της άτυχης γυναίκας και του αδερφού του- για ανθρωπιστικούς λόγους, ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο ίδιος μεθούσε συνέχεια, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα.

Έτσι, η κοπέλα του ζήτησε να φύγει από το σπίτι της. Ο 60χρονος έφυγε, πήγε και κοιμήθηκε άλλου και το πρωί πήγε στην καφετέρια και δολοφόνησε τη μητέρα της. Ο ίδιος πίστευε ότι η άτυχη γυναίκα είπε στην κόρη της να του ζητήσει να φύγει και τη θεώρησε υπεύθυνη γι’ αυτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ