Ρονάλντο: «Μπαρτσελόνα-Ρεάλ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ»

Τα προγνωστικά του για το ζευγάρι του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε ο Ρονάλντο, με το «φαινόμενο» να τονίζει πως Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης θα αναμετρηθούν στον τελικό του Μονάχου στις 19 Μαΐου.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και παρά το γεγονός ότι τα ματς με τη Μπάγερν Μονάχου θα είναι πολύ δύσκολα, νομίζω ότι είναι ανώτερη», τόνισε αρχικώς ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος άσος για τον ημιτελικό ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Ρεάλ Μαδρίτης και στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του Ζοσέ Μουρίνιο: «Έχει νοοτροπία νικητή και μία εκπληκτική ικανότητα να το μεταδίδει αυτό και στους παίκτες του. Η Ρεάλ έχει γίνει ένας σπουδαίος σύλλογος που είναι ικανός να κατακτήσει τα πάντα. Ο Μουρίνιο θα συνεχίσει στη Ρεάλ. Δεν νομίζω ότι θα φύγει, τουλάχιστον μέχρι να πετύχει όλους τους στόχους του».

Τέλος, για το ζευγάρι του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ ανέφερε: «Η Ισπανία υποφέρει από την οικονομική κρίση αλλά οι δύο αυτές ομάδες είναι πολύ πιο πάνω από τις υπόλοιπες. Ο τελικός του Champions League θα είναι μεταξύ τους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ