Προεδρικό Μέγαρο: Η Περιστέρα στα λευκά, η χειραψία Τσίπρα-Στουρνάρα, οι ασπασμοί με Αχτσιόγλου [εικόνες]

Χαλαρή και ευχάριστη ήταν η ατμόσφαιρα στο Προεδρικό Μέγαρο, στη δεξίωση που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στον Γερμανό ομόλογό του Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα.

Η κυρία Μπαζιάνα μπορεί να πόνταρε για ακόμη μία φορά στην ασφάλεια του λευκού, επιλέγοντας φόρεμα με μακριά μανίκια και ντεκολτέ με ιδιαίτερη λεπτομέρεια, ωστόσο, εμφανίστηκε ιδιαίτερα τολμηρή με το σκίσιμο που είχε. Τα μαλλιά της τα είχε ανάλαφρες μπούκλες, ενώ για το μακιγιάζ προτίμησε γήινους τόνους με έντονο κόκκινο κραγιόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Προς το Προεδρικό Μέγαρο για το δείπνο που παρέθεσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προς τιμήν του Γερμανού Προέδρου, Φ.Β. Σταϊνμάιερ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Tsipras, Αλέξης Τσίπρας (@alexistsipras) στις 11 Οκτ, 2018 στις 1:31 μμ PDT

Η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου προτίμησε το κλασικό μαύρο. Αντήλαξε θερμό ασπασμό με τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα υπό το χαμογελαστό βλέμμα της Περιστέρας Μπαζιάνα.

Αίσθηση προκάλεσε επίσης το χαμογελαστό ενσταντανέ και η χειραψία που αντήλλαξαν ο πρωθυπουργός με τον διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα.

Η σύζυγος του προέδρου της Δημοκρατίας κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου επέλεξε μπορντό μπλούζα με φλοράλ φούστα στην ίδια απόχρωση, φορώντας ένα εντυπωσιακό χρυσό κολιέ.

Η πρώτη κυρία της Γερμανίας κα Ελκε Μπύντενμπεντερ επέλεξε ταγέρ σε μπλε ελεκτρίκ απόχρωση.

Τον διαχρονικό συνδυασμό του άσπρου-μαύρου προτίμησε η Ντόρα Μπακογιάννη. Με λευκό τοπ και ασορτί σακάκι, το οποίο ταίριαξε με μαύρο παντελόνι. Τα μαλλιά της τα είχε κομψό σινιόν, με τη φράντζα να δίνει μια πιο ανάλαφρη διάθεση.

Ιδιαίτερα κομψή ήταν η πρέσβειρα της Unesco και πρόεδρος του Συλλόγου Ελπίδα κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η οποία πέρασε την πύλη του Προεδρικού Μεγάρου με μπλε βελούδινο φόρεμα με έξω τους ώμους και λαμπερά κοσμήματα.

Η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικοπούλου, από την άλλη προτίμησε μαύρο φόρεμα με τον ένα ώμο έξω, το οποίο στο επάνω μέρος είχε αστραφτερές λεπτομέρειες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ