J&P Αβαξ: Οι εξελίξεις στην J&P Overseas δεν μας επηρεάζουν ουσιωδώς - iefimerida.gr

J&P Αβαξ: Οι εξελίξεις στην J&P Overseas δεν μας επηρεάζουν ουσιωδώς

J&P Άβαξ: Οι εξελίξεις στην J&P Overseas δεν μας επηρεάζουν ουσιωδώς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aνακοίνωση αναφορικά με την αίτηση για υπαγωγή της J&P (Overseas) Limited σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης, εξέδωσε η J&P ABAΞ.

Πιο συγκεκριμένα, σχετικά με την αίτηση για υπαγωγή της J&P (Overseas) Limited σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα ελλείμματα και τα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζει , η J&P ABAΞ με ανακοίνωσή της σημειώνει: «H αναφερόμενη εξέλιξη δεν αναμένεται να επηρεάσει ουσιωδώς τις υφιστάμενες εργασίες και μελλοντικές προοπτικές της. Οι σχέσεις μεταξύ της J&P-ΑΒΑΞ και J&P (Overseas) Limited περιορίζονται αποκλειστικά σε συγκεκριμένες συνεργασίες σε κατασκευαστικές κοινοπραξίες στην περιοχή του Αραβικού Κόλπου για τις οποίες λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα σε συνεργασία με τις αντίστοιχες τράπεζες και πελάτες, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η εκτέλεση των σχετικών συμβολαίων. Η εγκριθείσα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της J&P-ΑΒΑΞ δεν επηρεάζεται και συνεχίζεται απρόσκοπτα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ J&P Άβαξ J&P Overseas
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ