Θλάση ο Ιμπαγάσα-Θα μείνει εκτός δράσης τρεις με τέσσερις εβδομάδες - iefimerida.gr

Θλάση ο Ιμπαγάσα-Θα μείνει εκτός δράσης τρεις με τέσσερις εβδομάδες

Αριέλ Ιμπαγάσα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του Αριέλ Ιμπαγάσα, μια και μετά από εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο Αργεντινός μέσος διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον ορθό μηριαίο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού, ο 35χρονος άσος θα μείνει εκτός δράσης για τρεις με τέσσερις εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος για τον τελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Η επίσημη ενημέρωση των «ερυθρόλευκων» για την κατάσταση του Ιμπαγάσα: «Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Αριέλ Ιμπαγάσα υποβλήθηκε σήμερα το πρωί, στο θεραπευτήριο Metropolitan, σε μαγνητική τομογραφία, λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε στον τετρακέφαλο δεξιά.

Από τα αποτελέσματα της εξέτασης διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον ορθό μηριαίο μυ δεξιά. Σύμφωνα με την εκτίμηση του γιατρού της ομάδας μας, ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να απουσιάσει για διάστημα τριών με τεσσάρων εβδομάδων.

Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε πρόγραμμα εντατικής θεραπείας το οποίο θα ακολουθεί πρωί και απόγευμα».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ