Ατύχημα στο «Σογιούζ»: Η κατάσταση της υγείας των αστροναυτών «δεν είναι εντελώς καλή» - iefimerida.gr

Ατύχημα στο «Σογιούζ»: Η κατάσταση της υγείας των αστροναυτών «δεν είναι εντελώς καλή»

AP Photo/Dmitri Lovetsky
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κατάσταση της υγείας των αστροναυτών του διαστημοπλοίου Soyuz MC-10 « δεν είναι εντελώς καλή», μετέδωσε το πρακτορείο TASS επικαλούμενο πηγή στο κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ.

«Τα μέλη του πληρώματος του διαστημοπλοίου Soyuz MC-10 εξετάστηκαν από γιατρούς, η κατάσταση τους δεν είναι εντελώς καλή», δήλωσε η πηγή χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες. Η ίδια πηγή προσέθεσε ότι «σύντομα θα μεταφερθούν με ειδική πτήση στο αεροδρόμιο Τσκάλοφσκι στην Μόσχα και εν συνεχεία στην πόλη των Άστρων» (όπου διαμένουν οι αστροναύτες).

Το διαστημόπλοιο Soyuz MC-10, ελάχιστο χρόνο μετά την εκτόξευσή του, προσγειώθηκε σε στέπα του Καζαχστάν, μετά το ατύχημα που σημειώθηκε στον πύραυλο φορέα. Πλήρωμα του διαστημοπλοίου ήταν ο Ρώσος κοσμοναύτης Αλεξέι Οφτσίνιν και ο Αμερικανός Νικ Χέιγκ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ TASS

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σογιούζ διαστημόπλοιο αστρονάυτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ