Η Καμίλα σνομπάρει και δεν θα πάει στον γάμο της Ευγενίας -Ολο το παρασκήνιο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Καμίλα σνομπάρει και δεν θα πάει στον γάμο της Ευγενίας -Ολο το παρασκήνιο [εικόνες]

Γιατί η Καμίλα δεν θα πάει στον γάμο της Ευγενίας; Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Βρετανία ετοιμάζεται να παρακολουθήσει αύριο τον βασιλικό γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας και του αγαπημένου της Τζακ Μπρουκσμπάνκ. Εναν βασιλικό γάμο από τον οποίο θα λείπουν κάποια εξαιρετικά στενοί συγγενείς... Οπως η Καμίλα.

Πολλοί ήδη μιλούν για ίντριγκα και αναφέρουν ως λόγο τις κακές σχέσεις της Καμίλα με τον πατέρα της νύφης.


Η δούκισσα της Κορνουάλης, αντί για τον γάμο, θα επισκεφθεί το δημοτικό σχολείο Crathie.

Κι ενώ πολλοί μπορεί να θεωρούν την απόφαση της Καμίλα να επισκεφθεί το σχολείο ως απλή εκτέλεση των καθηκόντων της και την επαινέσουν για το γεγονός ότι βάζει το καθήκον πάνω από όλα, πολλοί άλλοι είναι μπερδεμένοι και απλά δηλώνουν έκπληκτοι από την απόφαση αυτή της Καμίλα.

Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο η δούκισσα της Κορνουάλης δεν θα συνοδεύσει τον άνδρα της στο γάμο της ανιψιάς του;


Οι κάτοικοι της περιοχής που θα επισκεφθεί η Καμίλα παραδέχονται πως παρόλο που είναι ενθουσιασμένη με την βασιλική επίσκεψη, δεν θα εκπλήσσονταν αν η Καμίλα τελικά ακύρωνε την αυριανή της εμφάνιση, λόγω του βασιλικού γάμου.

Για την βασιλική οικογένεια όμως, η απουσία της Καμίλα από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, κινδυνεύει να γυρίσει μπούμερανγκ και μάλιστα εν μέσω μιας έντονης κριτικής για το κόστος των 2 εκατομμυρίων λιρών που θα στοιχίσει στους φορολογούμενους η λαμπερή τελετή.

Αναπόφευκτα, η απόφασή της να παραμείνει στην Σκωτία, στο σπίτι που έχουν με τον Κάρολο, έχει οδηγήσει σε εικασίες πως άλλοι λόγοι μπορεί να βρίσκονται πίσω από την απόφασή της αυτή.


Η Καμίλα μαζί με τον Κάρολο, ο οποίος θα επιστρέψει στη Σκωτία μετά το μεσημεριανό γαμήλιο γεύμα και θα λείπει από το δείπνο, το πάρτι που κάνει ο αδερφός του και πατέρας της νύφης, έχουν προγραμματίσει για το Σαββατοκύριακο ένα πάρτι, το οποίο προφανώς δεν θα μπορούσαν να ακυρώσουν.

Οι φίλοι του ζευγαριού λένε πως η Καμίλα δεν σνομπάρει τον γάμο και πως πρόκειται απλά για ένα μπέρδεμα με τις ημερομηνίες. Μάλιστα, αναφέρουν πως έστειλε χειρόγραφη επιστολή στην Ευγενία, ζητώντας συγνώμη που δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στο γάμο της. Σε αυτή, εξήγησε ότι είχε δεσμευτεί να επισκεφθεί ένα τοπικό σχολείο και πως δεν ήθελε να απογοητεύσει τα παιδιά. «Αγαπάει την Ευγενία και την αδερφή της Βεατρίκη και είναι πολύ στενοχωρημένη που δεν θα μπορέσει να βρεθεί δίπλα της στην τόσο σημαντική για εκείνη στιγμή».

Ωστόσο, δεν είναι μυστικό ότι η Καμίλα δεν είναι και πολύ κοντά στους γονείς των κοριτσιών, τον πρίγκιπα Άντριου και την Σάρα Φέργκιουσον.


Οι περισσότεροι μπορεί να σκεφτούν πως Καμίλα και Σάρα θα μπορούσαν να έρχονταν πιο κοντά χάρη στις κοινές του εμπειρίες, καθώς και τις δύο με κάποιο τρόπο τις είχε απορρίψει το παλάτι. Μάλιστα, δεν είχαν κληθεί να παρευρεθούν στον γάμο του πρίγκιπα Έντουαρντ με την Σοφί Ρις-Τζόουνς. Ωστόσο, αυτό δεν φάνηκε να ενώνει τις δυο γυναίκες. Αντιθέτως.

Η Καμίλα, λέγεται, μάλιστα, ότι δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις ούτε με τον Άντριου. Σύμφωνα με πηγές της βασιλικής οικογένειας, αισθάνεται πως ο δούκας του Γιορκ δεν μίλησε υπέρ της και του Καρόλου όταν πάλευαν να πάρουν την βασιλική αποδοχή για την σχέση τους μετά τον θάνατο της Νταϊάνας. «Η Καμίλα πάντα ένιωθε ότι ο Άντριου θα μπορούσε να είχε κάνει περισσότερα» λέει η πηγή.

«Η βασίλισσα ακούει τον Άντριου και θα μπορούσε να βοηθήσει τον αδερφό του σε μια εποχή που είχε λίγους συμμάχους στην οικογένεια. Μάλιστα, δεν τους βοήθησε καθόλου την ώρα που η υποστήριξη σήμαινε τόσα πολλά γι’ αυτούς. Η απουσία της από τον γάμο, δείχνει πόσο αυτοπεποίθηση έχει πλέον. Πριν από λίγο καιρό, δεν θα τολμούσε να απουσιάσει από ένα τόσο σημαντικό οικογενειακό γεγονός» αναφέρει η πηγή.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ