Η Λαϊκή Ενότητα θα διαδηλώσει για την αναγόρευση του Σταϊνμάγιερ σε επίτιμο διδάκτορα Νομικής - iefimerida.gr

Η Λαϊκή Ενότητα θα διαδηλώσει για την αναγόρευση του Σταϊνμάγιερ σε επίτιμο διδάκτορα Νομικής

Στις 18:00 η βράβευση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσει η Λαϊκή Ενότητα, σήμερα Πέμπτη στις 5.30 μ.μ., στα Προπύλαια, ενάντια στη βράβευση του Προέδρου της Γερμανίας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε τελετή που θα τελεστεί την σήμερα στις 6 το απόγευμα, στη Μεγάλη Αίθουσα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών θα αναγορεύσει τον Πρόεδρο της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ σε επίτιμο διδάκτορα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

«Εμείς εκείνη την ώρα θα διαδηλώνουμε! Στις 5.30 μ.μ., σήμερα Πέμπτη 11 Οκτώβρη, πραγματοποιούμε συγκέντρωση Διαμαρτυρίας, στα Προπύλαια, ενάντια στη βράβευση του Προέδρου της Γερμανίας.

Η πολιτική ηγεσία της Γερμανίας, την οποία εκπροσωπεί, αρνείται πεισματικά να παράσχει τις στοιχειώδεις οφειλόμενες αποζημιώσεις στη χώρα μας για τα εγκλήματα και τις καταστροφές της ναζιστικής κατοχής. Αντίθετα, η «δημοκρατική» Γερμανία συμπεριφέρεται ως αποικιοκρατική δύναμη απέναντι στην σύγχρονη Ελλάδα των μνημονίων και της λιτότητας» καταλήγει η ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ