Αυτά είναι τα ευκολοφόρετα ankle boots που θα ξεπουλήσουν - iefimerida.gr

Αυτά είναι τα ευκολοφόρετα ankle boots που θα ξεπουλήσουν

H Giovanna Battaglia Engelbert σε εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού / Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Kάθε φθινόπωρο, οι περισσότερες από εμάς, αναζητάμε ένα καινούργιο ζευγάρι μπότες ή μποτάκια για τις all day εμφανίσεις μας.

«Τhese boots are made for walkin’» τραγουδούσε η Nancy Sinatra και φανταζόμασταν άνετες, μαύρες, κλασικές μπότες. Ή μήπως όχι; Μήπως η Nancy μιλούσε για ένα ζευγάρι καουμπόικες με ανάγλυφα σχέδια και ξύλινο τακούνι;

Ο,τι κι αν εννοούσε, η τάση για φέτος είναι μία: χαρίζει στιλ σε κάθε εμφάνιση και γίνεται ένα στοιχείο που κάνει ιδιαίτερους τους συνδυασμούς των fashionista.

Για πολλές γυναίκες, οι cowboy boots είναι αρκετά «τολμηρές». Κάποιες δυσκολεύονται να τις συνδυάσουν με τα καθημερινά τους σύνολα.

Αυτό ίσχυε μέχρι σήμερα, αφού μόλις βρήκαμε το ζευγάρι μποτάκια που σίγουρα θα γίνει sold out. Στην πιο απλή εκδοχή τους είναι κομψά και πολύ πιο cool.

Δείτε τα ankle boots που θα γίνουν sold out, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μποτάκια ankle boots street style
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ