Η κόρη της άγριας δολοφονημένης στην Κρήτη αποκαλύπτει γιατί ο θείος της δολοφόνησε τη μητέρα της - iefimerida.gr

Η κόρη της άγριας δολοφονημένης στην Κρήτη αποκαλύπτει γιατί ο θείος της δολοφόνησε τη μητέρα της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το λόγο που κρύβεται πίσω από το αποτρόπαιο έγκλημα στην Κρήτη, αποκάλυψε η Κωνσταντίνα Παγάνη, κόρη της 53χρονης, που βρήκε φριχτό θάνατο με 40 μαχαιριές.

Η νεαρή, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» αποκάλυψε ότι ο θείος της είχε προειδοποιήσει για το έγκλημα, λέγοντας στην μητέρα της Μαρίνας Τζωρμπατζάκη, το προηγούμενο βράδυ, «θα δεις τι θα σου κάνω».

Αφορμή για τον καβγά της άτυχης Μαρίνας Τζωρμπατζάκη με τον πρώην κουνιάδο της, με τον οποίο υπήρχε ιστορικό αντιπαλότητας, στάθηκε μια ενδοοικογενειακή διαφορά. Η άλλη κόρη της 53χρονης φιλοξενούσε τον θείο στο σπίτι της, καθώς ο τελευταίος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και δεν είχε πού να μείνει. Ωστόσο, το βράδυ πριν το έγκλημα η κοπέλα ζήτησε από το θείο της να φύγει από το σπίτι. Εκείνος θεώρησε πως της έβαλε λόγια η μητέρα της και πήγε αμέσως και την βρήκε, κάνοντάς της μεγάλο καβγά. «Θα δεις τι θα σου κάνω», την απείλησε.

Η κόρη του θύματος, πάντως, εξήγησε ότι, ο θείος της –αδελφός του πατέρα τους– ήταν πατρική φιγούρα για τα δύο κορίτσια, ενώ περνούσαν μαζί τις γιορτές και ήταν στοργικός και τρυφερός μαζί τους.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ