Αυτός είναι ο λόγος που η 6χρονη κόρη του Ρόμπι Γουίλιαμς θα είναι παρανυφάκι στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο λόγος που η 6χρονη κόρη του Ρόμπι Γουίλιαμς θα είναι παρανυφάκι στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας

Η πριγκίπισσα Ευγενία στους αρραβώνες με τον Τζακ Μπρούκσμπανκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας ακόμη βασιλικός γάμος έρχεται για τους Βρετανούς!

Η εγγονή της Βασίλισσας Ελισάβετ, πριγκίπισσα Ευγενία, παντρεύεται στις 12 Οκτωβρίου τον αγαπημένο της, Τζακ Μπρούκσμπανκ στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ.

Ο γάμος της θα τελεστεί στον ίδιο χώρο όπου παντρεύτηκε ο Χάρι, ο νεότερος γιός του πρίγκιπα-διαδόχου Κάρολου, την αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ.

Η 28χρονη Ευγενία, η νεότερη κόρη του τρίτου παιδιού της βασίλισσας Ελισάβετ πρίγκιπα Άντριου και της πρώην συζύγου του Σάρα Φέργκιουσον, δούκισσας της Υόρκης ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη.

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι έξι από τα νεότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα συνοδεύσουν στο παρεκκλήσι τη μελλόνυμφη Ευγενία.

Τα έξι παρανυφάκια θα είναι: ο πρίγκιπας Τζορτζ, πέντε ετών, η τρίχρονη αδελφή του και πριγκίπισσα Σάρλοτ, οι ξαδέλφες τους, Μία Τίλντα, Σαβάνα και Ίσλα Φίλιπς και τέλος ο 5χρονος Μοντ Ουίνδσορ (συμμαθητής του πρίγκιπα Τζορτζ).

Οπως όμως έγινε γνωστό, παρανυφάκι στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας θα είναι και η 6χρονη κόρη του τραγουδιστή Ρόμπι Γουίλιαμς.

Διαβάστε τον λόγο που η 6χρονη κόρη του Ρόμπι Γουίλιαμς θα είναι παρανυφάκι στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ