fbpx Γιατί δεν πρέπει να τρώμε ωμή ζύμη πριν μπει στον φούρνο -Τι αναφέρει έρευνα | ΖΩΗ | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
ΖΩΗ
ΩΡΑ ΓΙΑ ΓΛΥΚΟ

Γιατί δεν πρέπει να τρώμε ωμή ζύμη πριν μπει στον φούρνο -Τι αναφέρει έρευνα

Μπισκότα με σοκολάτα στον φούρνο
11|10|2018 | 08:33
Μπισκότα με σοκολάτα στον φούρνο

Κανείς μας δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα γλυκό. Λαχταριστό, ζεστό από τον φούρνο, τι καλύτερο;

Μάλιστα, μερικές φορές, ανυπομονούμε τόσο πολύ που τσιμπάμε την ωμή ζύμη από το μπολ, πριν ψήσουμε το γλυκό!

Ειδικά αν έχει σοκολάτα, όπως το μείγμα από μπισκότα, μας βάζει σε πειρασμό να δοκιμάσουμε λίγο πριν μπει στον φούρνο.

Όλοι το έχουμε κάνει, σαν παιδιά, όταν η μαμά έφτιαχνε κέικ, μπισκότα κτλ.

Αλλά αυτή η γλυκιά συνήθειά μας δεν είναι τόσο αθώα όσο πιστεύαμε. Το λένε και οι ερευνητές.

Διαβάστε γιατί δεν πρέπει να τρώτε ωμή ζύμη πριν μπει στον φούρνο στο bovary.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑ