ΟΦΗ: Ξεκίνησε η νέα εποχή με μπροστάρηδες Σαμαρά και Πουρσανίδη - iefimerida.gr

ΟΦΗ: Ξεκίνησε η νέα εποχή με μπροστάρηδες Σαμαρά και Πουρσανίδη

Πουρσανίδης και Σαμαράς στη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΟΦΗ άνοιξε νέα σελίδα.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται στα θέματα που συζητήθηκαν στο σημερινό ιστορικό ΔΣ, στη διάρκεια του οποίου ολοκληρώθηκε η τυπική διαδικασία για την ανάληψη της διοικητικής ηγεσίας από τον Μιχάλη Μπούση, ο οποίος θα φτάσει στο Ηράκλειο την προσεχή Κυριακή 14 Οκτωβρίου. Η αλλαγή είχε επισημοποιηθεί από τις 4 Οκτωβρίου, κατόπιν της έγκρισης της ΕΕΑ για τη μεταβίβαση των μετοχών στον ομογενή επιχειρηματία που επί του παρόντος βρίσκεται στο Σικάγο. Τα όσα συζητήθηκαν, λοιπόν, αφορούν στην εκλογή των μελών για το νέο ΔΣ, του οποίου τα ονόματα γνωστοποιούνται στο τέλος της ανακοίνωσης, αλλά και την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για συγκεκριμένους λόγους.

Αναμενόμενα, το «παρών» έδωσαν και ο Γιώργος Σαμαράς και ο Ηλίας Πουρσανίδης που είναι μπροστάρηδες στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και ο δημοσιογράφος Μανώλης Βογιατζάκης, που αναμένεται να αποτελέσει τον νέο διευθυντή επικοινωνίας της κρητικής ομάδας με σχεδόν 20 χρόνια παρουσίας στον χώρο των ΜΜΕ και 15 συναπτά έτη στην NOVA.

Εξω από το ξενοδοχείο IBIS, στο οποίο πραγματοποιήθηκε η συνάντηση, ήταν και αρκετός κόσμος της ομάδας, ο οποίος φυσικά αντιμετώπισε με πανηγυρικό τρόπο τις σπουδαίες εξελίξεις για τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ολοκληρώθηκε η Γ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με θέματα:

1) Εκλογή νέων μελών Δ.Σ.

2) Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση ποσών που αφορούν:

α) σε ταμειακές διευκολύνσεις,

β) σε οφειλές και υποχρεώσεις προς τρίτους.

Το νέο Δ.Σ απαρτίζουν οι κ.κ.:

Μιχαήλ Μπούσης, Ευάγγελος Παλυβός, Γρηγόριος Παλυβός, Γεώργιος Σαμαράς, Ηλίας Πουρσανίδης, Ιάσονας Παπαστεφανάκης, Παναγιώτης Σπυριδάκης (εκπρόσωπος Ερασιτέχνη ΟΦΗ), Μιχάλης Μυλωνάκης (αναπληρωματικό μέλος)».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ