Σαρδάμ που άφησαν ιστορία στην ελληνική τηλεόραση [βίντεο] - iefimerida.gr

Σαρδάμ που άφησαν ιστορία στην ελληνική τηλεόραση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε χάσει τον ειρμό μας, έχουμε μπερδέψει τη γλώσσα μας και έχουμε ξεφουρνίσει κάτι που δεν έβγαζε και πολύ νόημα. Κάποιοι όμως είχαν την ατυχία να το κάνουν μπροστά σε μια τηλεοπτική κάμερα, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν ποτέ να ξεχάσουν την «κοτσάνα» που τους ξέφυγε.

1. Η Ελένη Μενεγάκη και το αιδοίο ειδήσεων
Η παρουσιάστρια, προλογίζοντας τον καλεσμένο στην εκπομπή της, έκανε ένα από τα πιο σέξι σαρδάμ της, το οποίο αντιμετώπισε με χιούμορ.

2. Ο Σωκράτης Κόκκαλης» αλλαξοπίστησε»
Όταν έγινε η αλλαγή σκυτάλης και ο Σωκράτης Κόκκαλης παρέδωσε την προεδρία του Ολυμπιακού στο Βαγγέλη Μαρινάκη, οι δυο τους έδωσαν μια κοινή συνέντευξη Τύπου. Εκεί, ο «Σώκρατες» έκανε ένα από τα πιο επιτυχημένα σαρδάμ στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, κάνοντας τους πάντες να ξεσπάσουν σε γέλια.

3. Ο Γιώργος Αυτιάς μπερδεύει τις μηχανές – και τις ασθένειες
Με το γνωστό δραματικό του ύφος, ο παρουσιαστής προλογίζει ένα θέμα για ένα παιδάκι που βρίσκεται στο Παίδων και πάσχει από μια ασθένεια που το όνομα της είναι ίδιο με εταιρία παραγωγής μοτοσικλετών. Ποια είναι όμως;

4. Η Χριστίνα Λαμπίρη στην εκκλησία ανάβει... τσιγάρο!
Να μας πει σε ποια εκκλησία επιτρέπεται το κάπνισμα, να πάμε κι εμείς.

5. Το καλύτερο για το τέλος: Η Μάρω Λεονάρδου και ο πουντιασμένος πισινός της
Ευτυχώς που οι άνεμοι εξασθενούν, για να ζεσταθεί λίγο και το κοκαλάκι μας, και κάποιο άλλο μέρος του σώματός μας που αρχίζει από Κ. Όχι το κεφαλάκι μας...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ