Κατερίνα Γερονικολού: «Εγώ όταν ερωτεύομαι, ερωτεύομαι άνευ όρων»

Η Κατερίνα Γερονικολού διανύει μία απο τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό επίπεδο.

Στα επαγγελματικά της, η ηθοποιός πρωταγωνιστεί για δεύτερη χρονιά στη δημοφιλή σειρά του Alpha «Το Τατουάζ», θα ενσαρκώσει τη «Λίζα Πετροβασίλη» στη θεατρική παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο», ενώ σε λίγους μήνες αναμένεται να κυκλοφορήσει η τρίτη ταινία «The Bachelor», στην οποία έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους μαζί με τον αγαπημένο της.

Στα προσωπικά της, είναι ερωτευμένη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της πρώτης ταινίας «The Bachelor» και μερικά χρόνια μετά η φιλία τους μετατράπηκε σε ειδύλλιο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο κυπριακό περιοδικό Omikron μίλησε για τον έρωτά της με τον Τσιμιτσέλη, λέγοντας πως: «Εγώ όταν ερωτεύομαι, ερωτεύομαι άνευ όρων».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Στο νέο τεύχος του Omikron, που κυκλοφορεί την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου μαζί με τον «Φιλελεύθερο», η Κατερίνα Γερονικολού, διανύει την καλύτερη της φάση, στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή και φωτογραφίζεται με φθινοπωρινή διάθεση. Ακόμη, διαβάστε: • New Fashion Season: Τι προστάζει η μόδα τη νέα σεζόν και τι μας συμβουλεύουν 10 ειδικοί του στυλ • Beauty Report: Οι νέες τάσεις του μακιγιάζ και πώς να φροντίσετε τα μαλλιά, το πρόσωπο και το σώμα σας • 7 Διατροφικοί Μύθοι: Καιρός να μάθετε την αλήθεια για αυτά που τρώμε • Λάκης Γαβαλάς: Σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί! • Yves Saint Laurent: Ο σχεδιαστής που μισούσε τη μόδα Αυτή την Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου, μαζί με τον Φιλελεύθερο σε προνομιακή τιμή!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Omikron Magazine (@omikron_magazine) στις 20 Σεπ, 2018 στις 7:29 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Wait Not. #goodnight ? ??????????? ?+? @thanosvogiatzis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Geronikolou (@katerina_geronikolou) στις 5 Οκτ, 2018 στις 12:34 μμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Δεν χρειάζεται να τρέχεις! Καλημέρα με Ηρεμία??? #karotseri #perigamou #otantosopiakontasouexeiskeinonpouagapas #paramythi #fairytale @peri_gamou ? @panosgi ? @thanosvogiatzis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Geronikolou (@katerina_geronikolou) στις 10 Οκτ, 2018 στις 1:51 πμ PDT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κατερίνα Γερονικολού συνέντευξη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ