Η διάσημη μπλόγκερ Κιάρα Φεράνι διαφημίζει το νερό Evian, αξίας 8 ευρώ και κάνει έξαλλους τους θαυμαστές της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η διάσημη μπλόγκερ Κιάρα Φεράνι διαφημίζει το νερό Evian, αξίας 8 ευρώ και κάνει έξαλλους τους θαυμαστές της [εικόνες]

Η διάσημη μπλόγκερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συνεργασία της Ιταλίδας μπλόγκερ Κιάρα Φεράνι και της εταιρείας μεταλλικών νερών Evian, για την προώθηση του νέου εξατομικευμένου εμφιαλωμένου νερού αξίας 8 ευρώ, έχει προκαλέσει ένα μίγμα θυμού και χαράς στα ιταλικά social media.

Τα μπουκάλια περιορισμένης έκδοσης, σχεδιασμένα από την Φεράνι, δείχνουν βουνά κάτω από τα αστέρια, ένα αστέρι σε ένα ρεύμα, καρδιές αγάπης και σταγόνες νερού και αποτελούν «ωδή προς την ελευθερία και την νεανικότητα του πνεύματος» και «αποπνέουν την χαρά της ζωής που είναι το σήμα κατατεθέν της Κιάρα Φεράνι» σύμφωνα με την περιγραφή του προϊόντος στην ιστοσελίδα aquedilusso.it.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη evian (@evianwater) στις 28 Σεπ, 2017 στις 11:39 πμ PDT


«Η περιορισμένη έκδοση του εμφιαλωμένου νερού της Κιάρα Φεράνι, 8 ευρώ το μπουκάλι, το τέλος του κόσμου πλησιάζει» αστειεύτηκε ένας χρήστης του Twitter που είδε τα μπουκάλια προς πώληση σε ένα κατάστημα.

...l'acqua Evian Chiara Ferragni Limited Edition, 8€ a bottiglia....
La fine del mondo è vicina pic.twitter.com/hKh3xv9PyA


Κάποιοι πάλι, εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την διαφημιστική εκστρατεία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη evian (@evianwater) στις 28 Σεπ, 2017 στις 2:35 πμ PDT


«Σήμερα είδα το νέο νερό Evian της Κιάρα Φεράνι» έγραψε μια γυναίκα με το όνομα Στεφανία Στραβάτο, που παρέθεσε μία εικόνα του μπουκαλιού με εκείνη μιας οικογένειας σε ένα σωρό σκουπιδιών στην Ινδία.
«Αυτή είναι μια Ινδή γυναίκα με τα παιδιά της που ψάχνουν μέσα στα σκουπίδια σε μια χωματερή κοντά στο Γκουρβαχάτι της Ινδίας. Ναι, είναι κοινότοπο να το λέμε. Αλλά πόσο βρωμάει αυτός ο κόσμος» πρόσθεσε.

Oggi ho visto la bottiglietta d'acqua Evian, limited edition di Chiara Ferragni.
Questa è una donna indiana con i figli che rovista tra i rifiuti di una discarica nei pressi di Gurwahati, in India.
Sì, è banale dirlo.
Ma quanto fa schifo il mondo. pic.twitter.com/MHYO58byyY


Άλλοι πάλι υιοθέτησαν μια πιο ειρωνική προσέγγιση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη evian (@evianwater) στις 27 Σεπ, 2017 στις 11:28 μμ PDT


«Μπορείτε να το αγοράσετε με τον βασικό μισθό;» έγραψε κάποιος. Κάποιοι άλλοι πάντως, έσπευσαν να υπερασπιστούν την Φεράνι, επισημαίνοντας ότι το νερό Evian ήταν πάντα ακριβό και οι οπαδοί της συσπειρώθηκαν γύρω της.

«Δεδομένης της ανώφελης διαμάχης για το νερό Evian, σήμερα φόρεσα το πουκάμισο Chiarra Ferragni, το οποίο αγόρασα επειδή το ήθελα και το οποίο κανείς δεν με ανάγκασε να αγοράσω, όπως συμβαίνει και με εσάς και αυτό το μπουκάλι νερού» έγραψε κάποια.
Πάντως, παρά τις αρνητικές κριτικές από ορισμένα μέλη του κοινού, οι πωλήσεις του συγκεκριμένου μπουκαλιού, δεν επηρεάστηκαν.
Αν μπει κανείς στην ιστοσελίδα Acqua di Lusso θα δει ότι η συσκευασία των 12 μπουκαλιών νερού, αξίας 72,5 ευρώ, έχει εξαντληθεί!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ