Κωνσταντίνα Παγάνη: Ποια είναι η Μις Υφήλιος που ο θείος της σκότωσε τη μητέρα της στην Κρήτη [εικόνες]

Σοκ προκαλεί στο Ηράκλειο της Κρήτης η δολοφονία μιας 53χρονης έξω από την καφετέρια όπου εργαζόταν από τον πρώην κουνιάδο της, ο οποίος τη σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές.

Η 53χρονη γυναίκα, που βρήκε τραγικό θάνατο από τον αδελφό του πρώην συζύγου της, ήταν μητέρα τριών παιδιών.

Ένα από τα παιδιά της είναι και η Κρητικιά Μις Υφήλιος 2017, Κωνσταντίνα Παγάνη.

Συγκεκριμένα, η πανέμορφη Κρητικοπούλα είχε συμμετάσχει στα Παγκόσμια Καλλίστεία Ms Transcontinental International το 2017, όπου και είχε πάρει την πρώτη θέση.

Ένα από τα τραγικά γεγονότα της υπόθεσης είναι πως η Μις Υφήλιος 2017 είχε λάβει μέρος σε διαγωνισμό καλλιστείων όπου σκοπός ήταν η εξάλειψη της ενδοοικογενειακής βίας.

H Κωνσταντίνα Παγάνη πέρα από τον τίτλο της είχε γίνει θέμα media εξαιτίας της προτίμησής της στην πυγμαχία.

Μιλώντας στο παρελθόν σε κρητικό κανάλι, η Κωνσταντίνα Παγάνη ανέφερε πως της αρέσει η πυγμαχία γιατί «της δίνει αυτοπεποίθηση, προσφέρει καλή αντίληψη και έχει να κάνει με το μυαλό».

Μάλιστα η Κρητικιά καλλονή, παρότι έπαιρνε μέρος σε αγώνες kick boxing, δεν είχε παρατήσει το μόντελιγνκ, αλλά προσπαθούσε να τα συνδυάσει έχοντας πάντα τη στήριξη της οικογένειάς της.

Όσο για τον τίτλο που είχε πάρει ως Μις Υφήλιος 2017, η Παγάνη τότε είχε πει πως δεν φανταζόταν ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο ούτε στα πιο τρελά της όνειρα.

«Πρώτη θέση η Ελλάδα! Ms transcontinental international Δεν πιστεύω στα μάτια μου είμαι πολύ χαρούμενη σας ευχαριστώ όλους!», είχε γράψει τότε στο Facebook, βγάζοντας φωτογραφία με το στέμμα.

Φωτογραφίες:Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΓΑΝΗ Μις Υφήλιος Κρήτη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ